2777
2789
عنوان

بارداری

58 بازدید | 12 پست

سلام من امروز رفتم سونو هفت هفته و ۵ روزمه دکتر سونوگرافی گفت قلب تشکیل نشده تو سونو هم نوشته قطب جنینی واضحی دیده نشد کسی بوده که اینطور باشه خیلی استرس دارم هفته پیش رفتم گفت تشکیل شده ولی خیلی ضعیفه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۸،۹ هفته وقته نگران نباش

اخه من هفته پیش رفتم یه مرکز سونوگرافیه دیگه گفت قلب تشکیل شده فقط ضربان پایین هفته دیگه بیا دکترمم گفت جای نگرانی نیست امروز رفتم یه جا دیگه سونوگرافی گفت اصلا قلب نداره

نه خونریزی دارم نه لکه بینی هیچ علائمی ندارم خیلی استرس دارم اینقدر گریه کردم .فردا باید ببرم پیش دک ...

ان شالله چیزی نیست استرس بدترین جیزه تو هفته های اول خودش ممکنه مشکل بوجود بیاره

زیاد سونو نرو ان شالله چیزی نیست و نی نی سالمه

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!
اخه من هفته پیش رفتم یه مرکز سونوگرافیه دیگه گفت قلب تشکیل شده فقط ضربان پایین هفته دیگه بیا دکترمم ...

عزيزم كاش ديروز پيش همون مركزي كه هفته ي قبل رفته بودي ميرفتي سونو كه انقد به خودت استرس وارد نكني. چون واقعا بعضي از دستگاههاي سونوگرافي قديمي و كيفيتون پايينه. نگران نباش انشاالله ني ني در سلامتي كامله. 

عزيزم كاش ديروز پيش همون مركزي كه هفته ي قبل رفته بودي ميرفتي سونو كه انقد به خودت استرس وارد نكني. ...

امروز رفتم دکتر و برای اطمینان بیشتر ی سونوگرافی واژینال ولی متاسفانه اونم گفت سقط میشه ضربان نداره

امروز رفتم دکتر و برای اطمینان بیشتر ی سونوگرافی واژینال ولی متاسفانه اونم گفت سقط میشه ضربان نداره

حتما حكمتي داشته عزيييزم. منم اين روزا رو تجربه كردم البته براي من به ضربان هم نمي رسيد.

شك نكن به وقتش چنان خدا سورپرايزت كنه كه خودت كيف كني

حتما حكمتي داشته عزيييزم. منم اين روزا رو تجربه كردم البته براي من به ضربان هم نمي رسيد.  شك ن ...

انشاالله که خدا یه بچه صحیح وسالم به شما هم میده توکلت به خدا باشه ..من یه پسر ۳ ساله هم دارم این دومیش بود که قسمت نشد