2777
2789
عنوان

فضیلت خانوم...

418 بازدید | 36 پست

کیا سریال فضیلت خانوم رو میبینن؟؟؟ 

کسی میدونه تکرارش از شبکه جم تی وی کی هست؟ 

کلا ساعت های پخشش کی هست؟ 

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوسش ندارم،،ی دختری همهههه عاشقش هستن،،خ از دنیای واقعی دوره،،منو ک هیچکی دوس نداره عاشقی ک بماند 

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘

من تو جم سريس ميبينم ساعت ٨ نشون ميده 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
من تابستون از تله شما میدیدم.فقط میدونم جم درامام نشون میده ساعت ۳ بعداز ظهر ۷ غروب.۱۱ شب

جم دراما 12 قسمت عقبه

بچها جونم لطفا برای سلامتی همه مامانای باردار و فینگیلی هاشون دعا کنین برای من و فینگیلیم هم دعا کنین💝😘😍🙏
کسی میدونه چی میشه ک کاظم خان اجه رو میخاد

وای واقعا کاظم خان اجه رو میخواد😱

جم سریس هم میزاره ساعت ۸ شب تکرارش ۱۲ظهر

چه خوب پس از سریس هم میبینم

ميگم سریال once upon a time (روزی روزگاری ک درمورد سفید برفی و شخصیت های کارتونی بوذ)کذوم شبکه و چه ساعت هایی میذاره؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
من دوسش ندارم،،ی دختری همهههه عاشقش هستن،،خ از دنیای واقعی دوره،،منو ک هیچکی دوس نداره عاشقی ک بماند ...

خوبه که اتفاقا من داستانش رو دوست دارم