2777
2789
عنوان

باز هم پریوددددد

140 بازدید | 13 پست

اوف 

دیگه خسته شدم باردار نمیشم ۸ ماهه اقدامم 

شوهرم واریکوسل داره 

۱ میلیون اسپرم 

آی وی اف نمیکنیم فعلا خیر سرمون به دعا امیدواریم 

ولی دریغ از اینکه با دعا و ایشالا و ماشالا من فهمیدم آدم باردار نمیشه 

چله ی زیارت عاشورا به روش حق شناس خوندن سوره ی مریم ۴۰ روز و ... ولی هیچ کدوم اثرنداش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نا امید نشو‌گلم...دعا کن خدا اگه مخواد بهت بچه بده یهبچه سالم بده و لینکه دوران بارداری خوبی داشته ب ...

دیگه دوست ندارم دعا کنم اصلااا دیگه دوست ندارم نا امید نا امیدم خیلیببی 

دیگه دوست ندارم دعا کنم اصلااا دیگه دوست ندارم نا امید نا امیدم خیلیببی 

حامله نشدن تا ۱سال کاملت طبیعیه گلم...ببین من اینجا کسیو میشناسم که ۱۱ ساله اقدام میکنه بچه دتر نمیشه😭😭😭😭ولی همچنان دنبال درمانشه....زوده عزیزم واسه نا امیدی

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

حامله نشدن تا ۱سال کاملت طبیعیه گلم...ببین من اینجا کسیو میشناسم که ۱۱ ساله اقدام میکنه بچه دتر نمیش ...

هر کی یه ظرفیتی داره من ظرفیتم اینقدره 

خیلیییی هم نا امیدم 

دیگه نمیدونم باید چکار کنم 

خوش به حالت آره رفتم  گرید ۳ داره شدیده

دارو داده یا باید عمل کنه.... من دقیق نمیدونم فقط فهمیدم واریکوسل داره دکتر قرص تقویتی داد گفت انشالله جواب میگیرید که بعد خوردن قرصا دوماه بعد باردارم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
دارو داده یا باید عمل کنه.... من دقیق نمیدونم فقط فهمیدم واریکوسل داره دکتر قرص تقویتی داد گفت انشال ...

قرص خورده کلی کار کرده 

ولی نشد که نشد 

قرص شوهرت چی بود ؟؟؟