2777
2789
عنوان

لک بینی صورتی بعد قهوه ای نشانه چیه؟؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 52 پست
انشالله خوش خبر برگردی خونه برات بهترین آرزوها را دارم.  به منم خبر بده از فضولی یه وقت نمیرم ...

فداتشم عزیزم.ایشاا... با دعای شما.حتما گلم خبر میدم

برام دعا کن تا عید منم ننه بشم😘😘 

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏
سونو بده ببین جفتت پایینه یا نه. من هفته 12 لک داشتمو جفتم پایین بود. چند هفته استراحت کردم تا سونو ...

نه شکم م درد نداره

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑شوهرم میگه اون یکم تحرک که یه ظرف بشوری یک شام بپزی که چیزی نیست😢😢😢

به حرف شوهرت گوش نده  اون که نمیدونه این چیزارو.

برو دکتر تا خودشم بیشتر متوجه شه. اتفاقا نشستن یا ایستادن زیاد مضره. فقط دراز بکش. من بسکه دراز کش بودم پهلوم درد میگرفت اما تحمل کردم. الان ماه 7

اخه بدون امپول ازاد سازی بود ای یو ایم  بعیده کاذب باشه من خودم میگم نگرفته ولی موندم چرا باز ن ...

خوب شاید به لطف خدا باردار باشی امیدت به خدا

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
شوهر من دو شیفت سرکار میره به خدا میاد خونه به زور ظرفارو هم میشوره.... برو دکتر ببین بهت چی میگه یه ...

شوهر من عاشق بچه هست ولی نمیدونم چرا اینطوربه همش بهم میگه پاشو  پاشو....😭

چرا گریه.من اینو گفتم که خدایی نکرده اتفاق بدی نیفته.شایدم لازم نباشه.ولی من زیاد مراقبم.من شام و نا ...

😭😭😭😭من کلا شوهرم عجیبه میگه استراحت کن تا خوب شی باز هی میگه پاشو خیلی خودتچ ننداز...میگه تا قطعی نشده نمیخوام کسی بفهمه و تابلو بازی درنیار....میگم باشه.....میگه رفتی خونه مامانمو مامانت باندشی ها نشین که فکر نکنن حامله ای داغونم 😭😭😭😭

😭😭😭😭من کلا شوهرم عجیبه میگه استراحت کن تا خوب شی باز هی میگه پاشو خیلی خودتچ ننداز...میگه تا قطع ...

نگران شوهرت.نمیشه جایی نری؟خونه مامانت و مادرش نرو فعلا.زیاد راه نرو.ظرف ها رو نشور.مجبور بشی طولانی مدت بایستی.

😭😭😭😭من کلا شوهرم عجیبه میگه استراحت کن تا خوب شی باز هی میگه پاشو خیلی خودتچ ننداز...میگه تا قطع ...

شما چون لکه بینی داری. اصلا نباید پاشی. چرا ماشین سوار میشی با این خیابونای خراب که پر از چاله چوله است

تا تکلیفت مشخص نیست حرکت نکن ببخشید فقط برو دستشویی و برگرد

نگران شوهرت.نمیشه جایی نری؟خونه مامانت و مادرش نرو فعلا.زیاد راه نرو.ظرف ها رو نشور.مجبور بشی طولانی ...

ای بابا...حالا ظرف میشوره ولی من شام درست میکنم....😢😢😢توروخدا دعا کنید کلی استرس کشیدم تا حامله شدم باز الانم که هستم بازم استرس....که بچم طوریش نشه😢😢😢ولی دکترم گفت که احتمال هیلیییی زیاد لک لانه گزینیه....یا خدایی نکرده حاملگی پوچ

شما چون لکه بینی داری. اصلا نباید پاشی. چرا ماشین سوار میشی با این خیابونای خراب که پر از چاله چوله ...

😢😢😢😢هی بابا....جمعه میگفت پاشو بیا بریم گلبهار زمین ببینیم واسه خواهرم....😢😢😢کلا بد به دلش راه نمیده شوهر من مهم تر از اینکه بچش بمونه یا سقط شه  از نظر اون اینکه که کسی نفهمه خدای نکرده من حاملم چون خلاف شرع کردم😭😭😭

من بودم که میگفتم. بفهمن که من باردار شدم. فکر نکنن بچه دار نمیشم

زیاد نیس گلم خونه داریم ۱سالو۵ماهه خونه دارم دوماه اقدام کرپم که ماه دوم حامله شدم