2777
2789

سلام من الان ۱۳ روزه که لک بینی قهوه ای دارم و شیاف مصرف میکنم و استراحت میکنم.....دیروز ترشحات سفید داشتم توشم یک رگه های ریزه قهوه ای ولی پاک شده بودم تقریبا...کلی همخوشحال که لکه بینیم تموم شده...باز امروز ظهر دیدم که لک دارم ولی صورتی😢یعنی نشانه چیه؟

الان هفته ۵ بارداری هستم

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشانه لانه گزینیه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

اگه زیادشد خطرناکه وگرنه طبیعیه

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

وای منم دارم.این ماه ایو ای کردم از14 ای یو ای یعنی از شنبه لکه بینی دارم بی بی چکمم اول هاله داشت بعد یه ساعت منفی شد نمیدونم چیکار کنم

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

چرا نمیری دکتر؟؟نمیخوام بترسونمت ولی شاید مشکلی داری. 

شایدم چیزی نباشه 

شنیدم میگن اونایی که جفتشون پایینه لکه بینی دارن

بالاخره برو دکتر تا خیالت راحت شه اینجا که کسی نمیتونه کاری کنه برات

وقت هست که همین امروز برو دکتر

وای نه...دکترم رفتم بهم شیاف داد گفت من شکم رو لک لانه گزینه

بعد پنج هفته لک لانه گزینی مگه میاد... نمیدونم منم بارداری اولمه ولی موقع موعد دوتا لک قهوه ای دیدم ترسیدم پریود شم ولی نشدم فرداش رفتم از دادم باردار بودم.

بتات چند بود گلی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نشانه لانه گزینیه

5 هفته بارداره. لانه گزینی چی. اون 6 هفته پیش لانه کزینی شده.

خیلی مراقب خودت باش ممکنه جفتت پایین باشه. از پله بالا پایین نرو و پیاده روی و... رو قطع کن و...

در کل خدایی نکرده تهدید به سقطی. مراقب باش