ghazal_jojoo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 549 عنوان ترک های پوستی 89 بازدید | 11 پست خانما من مجردم ولی بدنم پر شده از ترک انگار خط بعد از زایمانه ولی خب من اصلا چاق نیستم کمبود وزنم دارم قدم 170و وزنمم 51 خیلی پوستم ترک شده همه جام نمیدونم چکار کنم دیگه پیشرفت نکنه کسی پیشنهادی داره جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک 1397/10/11 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 چرب کن با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
ghazal_jojoo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 549 چرب کن زیاد از این کارا کردم چیزی درست نمیشه انگار😭 جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 زیاد از این کارا کردم چیزی درست نمیشه انگار😭 درمان نداره با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 ترک پوستی راه حل نداره عزیزم،منم میخواستم با لیزر محوکنم دکترگفت هیچ تاثیری نداره خرج الکیه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ghazal_jojoo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 549 ترک پوستی راه حل نداره عزیزم،منم میخواستم با لیزر محوکنم دکترگفت هیچ تاثیری نداره خرج الکیه اخه تو این سن خجالت میکشم اصلا برم عروسی جایی 😭تمام اعضای بدنم حتی سینه هامم ترک شده 😭 جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
بنیتا40 عضویت: 1393/12/24 تعداد پست: 8111 لیزر و کربوکسی تراپی یا میکرونیدلینگ شاید اثر داشته باشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ghazal_jojoo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 549 گلم فقط وزنت رو متعادل نگه دارهرچی وزنت کمتروبیشترشه بدتر اره دقیقا ی کیلو بیشتر میشم بدنم بیشتر ترک میشه جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
بنیتا40 عضویت: 1393/12/24 تعداد پست: 8111 از کمبود چیه ببین آزمایش بده برای بیشتر نشدنش چون میگی وزنت کمه لابد یه کمبود ویتامین و پروتئینی چیزی داری اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ghazal_jojoo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 549 لیزر و کربوکسی تراپی یا میکرونیدلینگ شاید اثر داشته باشه لیزر کردن تأثیری داره اصلا ?من با پولش مشکلی ندارم جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
ghazal_jojoo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 549 از کمبود چیه ببین آزمایش بده برای بیشتر نشدنش چون میگی وزنت کمه لابد یه کمبود ویتامین و پروتئینی چیز ... کمبود اهن و ویتامین دی دارم ولی خب قرص اهن و ویتامین زیاد میخورم جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک