2777
2789
عنوان

سریال ممنوعه

192 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

قسمت یازدهم دیدم حالم گرفته شد

واقعا دختره حالمو بهم زد. برکه

دلم بشدت برای ترانه سوخت

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ارزش دیدن داره این فیلم؟؟من هنوز ندیدم و میترسم مث شهرزاد آخرش گند بزنه به اعصابم

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
خیلی سریال چرتیه ... اوایلش بد نبود  کلا از الهه حصاری هم بدم میاد

اه منم بدم میادازش بااون صداش😒😒😒

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب میبینه پسره نمیخوادش باز ول نمیکنه بره خودشو کوچیک میکنه الکی

دختره اومده تو زندگیش. قشنگ رفت کرم ریخت. 

حتی اکه پسره نمیخواستش هم اینجوری واقعا سخته. 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
بچه ها ی خلاصه ازش بگید من میخوام ببینم نمیدونم قشنگه یا ن

یه داستان که در کل نیست. چنتا داستانه

اما نشون میده خیانت رو بنظرم

من که خوشم میاد از این سریال

بچه ها داستانش چجوریه من میخام دانلودش کنم

یه داستان که در کل نیست. چنتا داستانه

اما نشون میده خیانت رو بنظرم

من که خوشم میاد از این سریال

بچه ها ارزش دیدن داره این فیلم؟؟من هنوز ندیدم و میترسم مث شهرزاد آخرش گند بزنه به اعصابم

من نگاه میکنم دوست دارم. سلیقه ایه. اما بنظر من سریال بدی نیست

یه داستان که در کل نیست. چنتا داستانه اما نشون میده خیانت رو بنظرم من که خوشم میاد از این سریال

منم یه تیکه ازش دیدم خوشم اومد ازش میخام دانلودش کنم

مرسی که جواب دادی عزیزم😍

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊