2777
2789
عنوان

یک مادر نگران

182 بازدید | 16 پست

دوستان من دیروز متوجه شدم قسمت پایین سر پسر چهار ماهم یک لکه قهوه ای تقریبا یکسانتی ظاهر شده.مطمینم قبلا این لک نبود.کسی تجربه مشابه داشته؟خیلی نگرانم.دکترش هم نیست امروز و فردا بخاطر سال نو تعطیلند.اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره ممنون میشم به اشتراک بذاره.

تو نوزادی زردی داشته؟؟اگه داشته درمان شدع؟؟

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه زردی نداشته

مطمئنییی+یییییییی

...یعنی اصلا نداشته

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
اره مطمینم...از مامانم پرسیدم اونم تایید کرد..چرا؟شما اطلاعی دارید در این مورد

یعنی دکتر تایید کرده بود که نوزاد شما زردی نداره

بله ازمایش کردند نداشت

خوب خداروشکر...چون اگه لکه ی در بدن نوزاد بوجود بیاد که زردی داشته و درمان نشده یعنی زردی روی مغز اثر گذاشته.اما خداروشکر نوزاد شما زردی نداشته .پس جای نگرانی نیست 

[QUOTE=78452530]خوب خداروشکر...چون اگه لکه ی در بدن نوزاد بوجود بیاد که زردی داشته و درمان نشده یعنی زردی روی مغز اث ...[/QUOTE

اوایل بدنش خیلی زرد بود و ما اصرار داشتیم که زردی داره ولی ازمایش خونش چیزی نشون نداد و دکترش به ما اطمینان داد که چیزی نیست....الان از کجا باید مطمین بشم که این موردی که شما میگید نیست؟؟ازمایش خاصی داره؟؟باید حتما دکتر ببینه

خوب خداروشکر...چون اگه لکه ی در بدن نوزاد بوجود بیاد که زردی داشته و درمان نشده یعنی زردی روی مغز اث ...

اوایل بدنش خیلی زرد بود و ما اصرار داشتیم که زردی داره ولی ازمایش خونش چیزی نشون نداد و دکترش به ما اطمینان داد که چیزی نیست....الان از کجا باید مطمین بشم که این موردی که شما میگید نیست؟؟ازمایش خاصی داره؟؟باید حتما دکتر ببینه

شاید لک  مادرزادیه اول کمرنگ بوده مشخص نبوده الان بزرگتر شده مشخص تر شده چون من خودمم از این لکه دارم البته الان که بزرگ شدم اومده روی گردنم پوست کشیده میشه میاد رو گردن کم کم. اگه اونی که من میگم باشه

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

شاید لک  مادرزادیه اول کمرنگ بوده مشخص نبوده الان بزرگتر شده مشخص تر شده چون من خودمم از این لک ...

امیدوارم همین باشه که شما میگید.سردرد گرفتم از استرس.مطمینم قبلا نبود چون مو خیلی نداشت.اگر بود متوجه میشدم..امیدوارم کمرنگ بودنش دلیل دیده نشدنش بوده نه چیز دیگه ای

مطمعن باش که هیچ چیز بدی نیست ببر دکتر نشون بده صد درصد خیالت راحت بشه واز الانم خیالت راحت چیزی نیست بهت قول میدم چون من تو خانوادمون زیاد دیدم خدا میدونه

باران هم ک باشی برای کاسه های  وارونه کاری نمی توان کرد       خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس