2777
2789
عنوان

خانوما یلحظه

78 بازدید | 14 پست

شما به بچه هاتون عسل میدادین وقتی که زیر دو سال بودن؟

منظورم از یکسالگی به بعده

ممکنه عوارض داشته باشه؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرم عسل مربا مغز گوسفند هرچی خودش می‌خورد به بچه هم میداد نوشابه هم تو شیشه می‌کرد بهش میدا ...

نهههههه🤤اخه نوشابه خواهرررمن

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
میگن خوب نیس نده میگن باشیرقاطی بشه خطرناکه

من همیشه میریزم توی شیر😮😮😮😮😮😦😦😦😦

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
نباید بدی

چراااااا

کلی باهاش دعوا میکردم حالا بچم هم بزرگ شده طرف باباشو میگیره میگه تو با شادی من مخالفی

خخخخ فقط بچه الهی 

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
میگن بچه دیر زبون باز میکنه 

جدی میگی؟

والا منم از اطرافیان شنیدم  ولی خب شاید اونام بنابه تجربه میگن ازین به بعد نده شاید واقعا بچه ...

وای خدا

نکنه چیزیش بشه

دیگه.نمیدم

الان هنوز 2 سالش نشده

تازه داره جمله میگه

اونم.کوتاه

البته پسره

وای خدا نکنه چیزیش بشه دیگه.نمیدم الان هنوز 2 سالش نشده تازه داره جمله میگه اونم.کوتاه البته پ ...

ایشالا ک چیزیش نمیش

واقعا خیلی چیزا رو نباید به بچه داد 

معده ما بزرگترا قبول نمیکنه اون جوجه ها دیه

ایشالا ک چیزیش نمیش واقعا خیلی چیزا رو نباید به بچه داد  معده ما بزرگترا قبول نمیکنه اون جوجه ...

توکل به خدا فقط