2777
2789
عنوان

بارداری و بی بی چک منفی ؟! ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 105 پست
مگه چندوقته عروسی کردی? دکتر رفتی مشکلی دارید

2 سالو نیمه

اره رفتیم ولی نه خیلی ب صورت جدی

فک کنم یکم اسپرم شوهرم ضعیفه فقط

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اره روزهای قمر در عقرب رعایت میکنم و اول و وسط،و اخر ماه قمری و روزهای خاص مثل شب دوشنبه و سه شنبه و ...

وای دقیقا مثل ما😀یه لحظه فک کردم خوده منی😆

البته شوهرم یادم داد

من نمیدونستم

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2 سالو نیمه اره رفتیم ولی نه خیلی ب صورت جدی فک کنم یکم اسپرم شوهرم ضعیفه فقط

حتما همه میگن چرا بچه دار نمیشد... 

بمن که یک سال نشده بود همش میگفتن...

انشالله خوب میشه ,بازم خوبه مشکل ازطرف تو نیست وگرنه این مردا باخانوادهاشون آدمو میخوردن

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
وای دقیقا مثل ما😀یه لحظه فک کردم خوده منی😆 البته شوهرم یادم داد من نمیدونستم

سلام گلم . باردار بودی اجی

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

منم این ماه سمت راست کمرم و پام درد میکرد سر موقع پری شدم اما دوروز بیشتر نبود تازه رنگ تیره و قهوهای هم بود.بیبی گذاشتم منفی بو د  تو رو خدا راهنماییم کنید دارم دیونه میشم 

سلام گلم . باردار بودی اجی

نرفتم آز😞😒

دوروزه شوهرم میگه پاشو بریم آز

حوصلم نمیاد بخدا

بیستر چون حدس میزنم باردار نبستم حوصلم نمیاد برم

حتما همه میگن چرا بچه دار نمیشد...  بمن که یک سال نشده بود همش میگفتن...  انشالله ...

ن عزیزم همسرم اصلا این جوری نیس😉ن کسی چیزی نمیگه زیاد

بعضیا میگن تنبل نباش یکی بیار...منم میگم میاریم حالا

نرفتم آز😞😒 دوروزه شوهرم میگه پاشو بریم آز حوصلم نمیاد بخدا بیستر چون حدس میزنم باردار نبستم حوص ...

رفتی خبر بده. اخه منم اینطورم 

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰
رفتی خبر بده. اخه منم اینطورم 

آزه نرفتم عزیزم

همون خوب ک نرفتم 😆  چون پریود شدم

فردا  روز 6 پریمه

سلام عزیزم داروهای حکیم مومن رو هم مصرف میکنی همچنان بنظرت نتیجه داده 

اخه فعلا اقدام ب بارداری نکردم ک ببینم نتیحه میده یا نه

فقطم یه نسخته رفتم پیششون...دیگه نرفتم فعلا

اخه فعلا اقدام ب بارداری نکردم ک ببینم نتیحه میده یا نه فقطم یه نسخته رفتم پیششون...دیگه نرفتم ف ...

دارو هاتون چی بود عزیزم .هزینه اش برا ما خیلی شد منو همسرم دوتایی با ویزیت و دمنوش و عرق گیاهی و قرصای خودش یک میلیون شد‌.ولی واقعا بعضی دارو هاش اصلا ضرورت نداره

دارو هاتون چی بود عزیزم .هزینه اش برا ما خیلی شد منو همسرم دوتایی با ویزیت و دمنوش و عرق گیاهی و قرص ...

جوشونده و قرص و 

کرم واسه پسوریازیس همسرم و شربت واسه کبدشون ک گفتن چریه

اره دقیقااا واسه ماهم 1 تومن شد

من استخاره کردم خوب دراومد...یه نسخه هم میخوایم بدیم پیششون و بهشون بگیم میخوایم اقدام کنیم

جوشونده و قرص و  کرم واسه پسوریازیس همسرم و شربت واسه کبدشون ک گفتن چریه اره دقیقااا واسه ماه ...

عزیزم انشالا که زود زود نتیجه بگیرین.و به منم خبرشو بدین گلم.مگه خودش نباید بگه اقدام کنید .من از داروخانه اش پرسیدم معمولا برای ناباروری معمولا چند نسخه میان گفت حداقل دو یا سه نسخه.ولی  خداییش خیلی میشه ادم خسته میشه من و همسرم‌همش میگیم یه ماهه دیگه رعایت کنیم کنیمو بموقع بخوریم انشالا تمومه.اخه همش درگیر این قرص و دمنوشو جوشونده هاییم که چقدر جوشوندش مزه ی بدی داره تا میتونه تلخه