2777
2789
عنوان

حسادت من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 28 پست
منم شپهرم ی خاله داره جوونه ی بچه داره دوبتار ازدواج کرده شوهراش یا هوس باز بودن یا معتاد بیچاره شان ...

ماهم کم همو میبینیم ولی شوهرم توتل عشقم اینا صداش میکنه بعد باهم حرف میزنن توجمع زیاد هرموقع هم جمع بشن پامیشن میرقصن تو خونه شوهرمنم میکشن وسط😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فک کن من بودم قیامت میکردم 

میدونم طبیعی نیس ولی من ازدواج کنم خون طرف رو تو شیشه میکنم حتی دوس ندارم با خانم ها احوال پرسی کنه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
شوخی که اونا میکنن باهاش ولی این نمیکنه واقعا خیلی دوسشون داره

اره منم منظورم همین بود شوهر منم شوخی نمیکرد که اون شوخی میکرد اینم هرهر میخندید اصلا خوشم نمیومد خالش باشه هم باید حریم داشته باشن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

تا وقتی که شوهرت و خاله هاش نفهمیدن اشکالی نداره.اما اگه بفهمن بیا کتکتم میزنیم😑

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
کارت خیلی درسته به کارت ادامه بده به شوهرتم بگو اگه خالت خیلی عزیزته و عشقته از این به بعد برو اونو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂بی ادددددب😂😂😂😂😂😂

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
کارت خیلی درسته به کارت ادامه بده به شوهرتم بگو اگه خالت خیلی عزیزته و عشقته از این به بعد برو اونو ...

☹️☹️☹️

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

خب این عادیه شوهر منو خاله هاشم همینطورن البته فقط از رو ....خاله هاش جلو من انقد قربون صدقش میرن ک حد نداره ولی شوهرم خودش مبگه هیچوقت بدیایی ک به خواهرامو خانوادم کردن فراموش نمیکنه ...من اون چند سال اول فک‌ میکردم چقد اینا با هم خوبن ولی بعد فهمیدم قبلا مشکلاتی داشتن و شوهرم هنوز تو ذهنش مونده..

ماهم کم همو میبینیم ولی شوهرم توتل عشقم اینا صداش میکنه بعد باهم حرف میزنن توجمع زیاد هرموقع هم جمع ...

با شوهرت حرف بزن باید درکت میکرد باید ی کن سفت و سخت تر بشه زود وا‌ نده

تازه مادرشوهرم و خاله ی شوهرم

جفتشون بی ادبن 

مادرشوهرم ک خیلی بد بود ب شوهرم گفتم باهاش حرف زد بهش تذکر داد 

جر دادم جر میدم و پاره کردم پاره شدمو بدتر از اینا

دلیلی نداره ناراحت شی خالشه.

غریبه بود ی چیزی 

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

بیخیال عزیزم این روزا عشقم و عزیزم و جیگرم همه به همدیگه میگن تو کوچه یذره بچه هام میگن حساس نشو اصل کار اون عشق و محبت درونی هستش که همه چی رو ثابت میکنه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
بیخیال عزیزم این روزا عشقم و عزیزم و جیگرم همه به همدیگه میگن تو کوچه یذره بچه هام میگن حساس نشو اصل ...

بله اتفاقامنو هم خیلی دوست داره ولی مثلا تویه اس ساده دیگه به من عزیزم نمیگه ولی به اونا میگه

بله اتفاقامنو هم خیلی دوست داره ولی مثلا تویه اس ساده دیگه به من عزیزم نمیگه ولی به اونا میگه

بنظرم با شما چون راحتتره نمیگه ولی سعی کن حساسیت نشون ندی 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......