خانوما شوهرم دوتا خاله داره همسن خودش بعد بهشون عشقم وعزیزم میگه بعد اونا هم هیبه رخ من میکشن شوهرت عاشق خاله هاشه ومارو خیلی دوست داره بعد من حسودی میکنم اصلا هم از حسودی کردنم راضی نیستم ولی ناراحت میشم اگه کارم اشتباهه دعوام کنید یکم
میدونم طبیعی نیس ولی من ازدواج کنم خون طرف رو تو شیشه میکنم حتی دوس ندارم با خانم ها احوال پرسی کنه
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
تا وقتی که شوهرت و خاله هاش نفهمیدن اشکالی نداره.اما اگه بفهمن بیا کتکتم میزنیم😑
به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎
کارت خیلی درسته به کارت ادامه بده به شوهرتم بگو اگه خالت خیلی عزیزته و عشقته از این به بعد برو اونو ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂بی ادددددب😂😂😂😂😂😂
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
خب این عادیه شوهر منو خاله هاشم همینطورن البته فقط از رو ....خاله هاش جلو من انقد قربون صدقش میرن ک حد نداره ولی شوهرم خودش مبگه هیچوقت بدیایی ک به خواهرامو خانوادم کردن فراموش نمیکنه ...من اون چند سال اول فک میکردم چقد اینا با هم خوبن ولی بعد فهمیدم قبلا مشکلاتی داشتن و شوهرم هنوز تو ذهنش مونده..
بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده. خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
بیخیال عزیزم این روزا عشقم و عزیزم و جیگرم همه به همدیگه میگن تو کوچه یذره بچه هام میگن حساس نشو اصل کار اون عشق و محبت درونی هستش که همه چی رو ثابت میکنه