2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 60 پست
اره والا..خودم که میرم بیرون بعضیارومیبینم واقعاصدقلم آرایش و تیپ ناجور چشم شوهراو پسرای مردمو دنبال ...

خصوصا اونا که ۱۰۰کیلو باس ن دارن و عمدا میندازن بیرون ..

چند نفر دیدم حالم بهم خورد ازشون لباس لااقل باید دو جا بپوشونه 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برعکس شوهرمن تاحالانگفته پاشو واسم آرایش کن فقط میگه پنکک نزن رژپررنگ نزن توخونه ام تاحالانگفته چطوری بگردی خوبه بیرونم ک چادرمیپسنده منم زیاد سخت نمیگیرم توخونه لباسای راحت میپوشم

برعکس شوهرمن تاحالانگفته پاشو واسم آرایش کن فقط میگه پنکک نزن رژپررنگ نزن توخونه ام تاحالانگفته چطور ...

شوهرم تو خونه بدش میاد لباس ناهمانگ بپوشم میگه شلخته میشی ست بپوش یارنگارو هماهنگ بپوش

😂😂😂 اخه من زیادی از خودم میگذرم میگم گناه داره

اشتباهه نگذر خرج کن دیگه همه شنیدن زنی که خرج داره ....

بزار پولاشو واس توخرج کنه از خود گذشتگی ممنوع من که اگه بزاره تا قرون اخرشو دلم میخاد واس خودم خرید کنم  

شوهرمن میگه ادم باید خودش باشه.. تمیز باشه ولس نه با هزار جور ارایش و مواد شیمیایی خودشو عوض کنه.... ...

منم كلا با نگاهي كه به بعد جنسي زن بيش از بعد انسانيش توجه ميشه مخالفم

شوهرم تو خونه بدش میاد لباس ناهمانگ بپوشم میگه شلخته میشی ست بپوش یارنگارو هماهنگ بپوش

اسی بخدا خوب شوهری داری خدا حفظش کنه برات 

قدرشو بدون چون بیشتر مردا از علایقشون حرفی نمیزنن بعد توقع دارن زنشون خودکار کارهایی که شوهرشون دوست دارن انجام بدن  همه براش عقده میشه که چرا زن من اینجوریه بعد که کارشون به دعوا میکشه همه عقده هاشو خالی میکنه که این خیلی بده 

همون بهتر که با زبون خوش بگه