2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 60 پست
ناراحت نیستم از طرفیم انقدر خانم دیدم که زندگی بقیه رو بهم ریختن به شوهرم حق میدم که صادقانه حرفشو ...

آره چه اشکال داره اومده نظرشو گفته معلومه که دوستت داره

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شکم داشته باشن خوبه منظورت واقعانمیفهمم بهم نخدیا

نه عزیزم منظورم شکم تخت باشه شیش تیکه عضله زده باشه بیرون همش ماهیچه باشه 

درکل میگم مرداهم به خودشون برسن فکر نکنن فقط ما عروسک اوناییم

برعکس شوهرمن آرایش بیرونودوس نداره میگه فقط بایدبراخودم خوشکل کنی بیرون ساده باشی😞

آفرین به شوهرت 

کاش همه مردا همینجور بودن زندگی خیلیا خراب نمیشد

نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 

حرف بدی نزده ما خانمها یه وقتایی خودمون رو ول میکنیم بر اثر مشکلاتی دغدغه ای چیزی ؛یادآوریش بد نیست.

تو خونه بخودت برس تمیز و اینا باش آرایش مدام نه ولی ملایم داشته باش من همیشه سرمه رو دارم.

ولی آرایش نمیکنم همیشه،هراز گاهی چون احساس میکنم پوستم خراب میشه.

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
حرف بدی نزده ما خانمها یه وقتایی خودمون رو ول میکنیم بر اثر مشکلاتی دغدغه ای چیزی ؛یادآوریش بد نیست. ...

شوهرم ادم خوبیه

بهم میگه به خودت وپوستت برس 

اگه بخایم لباس بخریم میگه اول تو بخر خودش همیشه لباسای باقیمت مناسب میخره میگه تو واجبتری

آفرین به شوهرت  کاش همه مردا همینجور بودن زندگی خیلیا خراب نمیشد

اره والا..خودم که میرم بیرون بعضیارومیبینم واقعاصدقلم آرایش و تیپ ناجور چشم شوهراو پسرای مردمو دنبال خودشون میکشونن واقعاعصبی میشم

شوهرم ادم خوبیه بهم میگه به خودت وپوستت برس  اگه بخایم لباس بخریم میگه اول تو بخر خودش همیشه ...

خب دیگه من گفتم حرف بدی نزده بنظرم.

اینو چند وقت پیش کلیپشو دیدم فکر کنم شوهرتم تو اینستا یا خونده یا دیده برا این گفته

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید