2777
2789
عنوان

میترسم برم دکتر

716 بازدید | 9 پست

خانوما کسی هست مثل من باشه از دکتر رفتن میترسم خودم سینه هامو معاینه میکنم ولی میترسم برم دکتر معاینه کنه خدایی نکرده مشکلی باشه بفرستم سونو دیگه سکته میکنم .تو رو خدا یکم انرژی مثبت بدین؟

بیشتر ترس و استرس ما به خاطر نااگاهی هست و الکیه. وقتی دکتر بری اگر خدایی نکرده چیزی باشه با تشخیص به موقع قابل درمان هست و اگر چیزی نباشه، خیالت راحت میشه و استرس اتفاق نیفتاده رو نداری 🥰 پس برو دکتر و دختر خوبی باش😅

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا برو دیگه ترس چی اخه

با ترس مریضی میاد نه که نترسی و نری 

چیزی که بخواد بشه میشه.ترس و استرسم فقط خودخوری کردن بیجهته

درد از خدا درمونم از خدا

اصلا چرا فکر میکنی چیزیت هست؟

بگو خدایا درد از خودت باشه تحملشم اسونه

سو نو هم کاری نداره من رفتم تو عمل انجام شده قرار گرفتم سو نو کردم سینه خیلی راحت بود خدا رو شکر چیزی هم نبود فیبروکیستیک داشتم  

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

عزیزم الکی نترس. بنده خدا خواهرشوهر منم یع چیزی تو سینش حس میکرده. هی پشت گوش انداخته. الان یه توده 2/5سانتی شده. با این که بعد سه چهار ماه رفته ولی دکتر دید مثبتی به وضعیتش داره. بهش قول داده بعد عمل فقط یه لکه ی عمل رو سینش بمونه. درمان ها دیگ مث قدیم نیست.

البته اینم بگم دکتر تا دکتر فرق داره.خیلی از دکترا گفته بودن اول عمل بعد شیمی. این گفته جوونه نمیذارم سینش از بین بره

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی