2777
2789
عنوان

چرا خوب نمیشم؟؟؟😭😭😭

246 بازدید | 22 پست

یه هفته ست سرما خوردم رفتم دکتر سرم و آمپول و قرص و شربت داد خوب نشدم دوباره رفتم آمپی سیلین و بتامتازون و شربت و قرص داد ولی هیچی به هیچی، چرا یه ذره هم فرق نمیکنم؟ تو خونه هم شلغم و دمنوش و کلی درمونای خونگی هیچ کدوم جواب نمیده، خسته شدم دیگه، خواب و خوراک ندارم😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه علائمی داری عزیزم؟؟؟منم الان یک هفته هست اولش ابریزش وضعف بود الانم همش سرفه وسرمم درد میکنه

اولش گلو درد بود و افت فشار، الان آبریزش بینی و سرفه و گلو درد

اگه تب و چرك ندارى يه ده روز ديگه صبر كن اگه دارى برو به دكتر بگو پنج شش تا امپول قوى بهت بده بگو ...

چه جوری صبر کنم؟ شب تا صبح از سرفه خواب ندارم، پنج تا آمپول آمپی سیلین و بتامتازون داده ضرره ای اثر نکرده...

الان آبریزش بینی و عطسه و گلو درد و سرفه های وحشتناک

عنبرنسا دود بده شنیدم خیییییییییلی خوبه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
الان آبریزش بینی و عطسه و گلو درد و سرفه های وحشتناک

اگرم گلوت عفونت داره شربت تئوکال جی عالیه عالی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...