خانما یکم قضیه پیچیده هس..خودم اینجوری متوجه شدم شما اگه سوالی بعده خوندن مطلب براتون پیش اومد میتونین بگید تا من از دوستم بپرسم
من دوستم خیلی مذهبی هس وبم گف من از بعضی چیزا سر درمیارم واقعا اینو نمدونم چی بگم
شوهر دوستم داخل یه شرکت تولیدی قطعات کار میکنه ک اسمش رو نمیگم و این شرکت خصوصی هس شوهر این خانم هم مسئول فروش هس و هم مسئول خرید یه سریی قطعات...شوهر دوستم با نهایت تلاشش رو برا فروش محصول صاحب شرکت میکنه منتها مسئولیت خرید مثلا ۳ تا قطعه به عهد ه ی این اقا هس دو تا از قطعات رو ب قیمتی و جود داره میخره ولی برا خرید یه قطعه مثلا پیچ با خوده فروشنده رابطه دوستی داره ....مثلا اگه شوهر دوستم بخواد پیچ رو از بیرون بخره بدون واسطه از هرجایی بخره مثلا دونه ای ۸۰۰ تومنه منتها این فروشنده چون خیلی صمیمی هس با شوهر دوستم اونو باین اقا مثلا دونه ای ۶۰۰میفروشه و شوهر دوستم اونو دونه ای ۷۰۰ ب صاحب شرکت خودش میفروشه ....و یک مقداریی سود میکنه ..ولی میگه اگه شخص دیگه ای از شرکت بخواد ازین اقا پیچ بخره همون ۸۰۰ میفروشه ولی چون باشوهرش رفاقت داره ارزون تر میفروشه...حالا میخاد بدونه این سود حلال هس یاحرام؟؟؟من بهش گفتم میتونی روو این حساب کنی ک فروشنده ی پیچ انگار از حق خودش کم کرده و ب شوهرت داده یه جورایی فروشنده ی پیچ سود خودشو کمی ب شوهرت داده.....حالا میگه اگه صاحب شرکت بفهمه شاید ناراحت بشه ک وقتیی انقد ارزون خریدیی چرا ب شرکت ندادی همون قیمت...حالا شما چی میگید؟؟؟حلاله؟؟