2777
2789
عنوان

این پول حلاله؟؟

310 بازدید | 19 پست

خانما یکم قضیه پیچیده هس..خودم اینجوری متوجه شدم شما اگه سوالی بعده خوندن مطلب براتون پیش اومد میتونین بگید تا من از دوستم بپرسم

من دوستم خیلی مذهبی هس وبم گف من از بعضی چیزا سر درمیارم واقعا اینو نمدونم چی بگم

شوهر دوستم داخل یه شرکت تولیدی قطعات کار میکنه ک اسمش رو نمیگم و این شرکت خصوصی هس شوهر این خانم هم مسئول فروش هس و هم مسئول خرید یه سریی قطعات...شوهر دوستم با نهایت تلاشش رو برا فروش محصول صاحب شرکت میکنه منتها مسئولیت خرید مثلا ۳ تا قطعه به عهد ه ی این اقا هس دو تا از قطعات رو ب قیمتی و جود داره میخره ولی برا خرید یه قطعه مثلا پیچ با خوده فروشنده رابطه دوستی داره ....مثلا اگه شوهر دوستم بخواد پیچ رو از بیرون بخره بدون واسطه از هرجایی بخره مثلا دونه ای ۸۰۰ تومنه منتها این فروشنده چون خیلی صمیمی هس با شوهر دوستم اونو  باین اقا مثلا دونه ای ۶۰۰میفروشه و شوهر دوستم اونو دونه ای ۷۰۰ ب صاحب شرکت خودش میفروشه ....و یک مقداریی سود میکنه ..ولی میگه اگه شخص دیگه ای از شرکت بخواد ازین اقا پیچ بخره همون ۸۰۰ میفروشه ولی چون باشوهرش رفاقت داره ارزون تر میفروشه...حالا میخاد بدونه این سود حلال هس یاحرام؟؟؟من بهش گفتم میتونی روو این حساب کنی ک فروشنده ی پیچ انگار از حق خودش کم کرده و ب شوهرت داده یه جورایی فروشنده ی پیچ سود خودشو کمی ب شوهرت داده.....حالا میگه اگه صاحب شرکت بفهمه شاید ناراحت بشه ک وقتیی انقد ارزون خریدیی چرا ب شرکت ندادی همون قیمت...حالا شما چی میگید؟؟؟حلاله؟؟

اره حلاله ب نظر منم

ی جور دلالیه دیگ

اینهمه بنگاه و دلال ماشین و اینا وجود داره

اینایی ک ماشین خرید و‌فروش میکنن ی ماشین میخرن مثلا۲۰ تومن ۲۲ میفروشن دوتومن سود میکنه حلالم هست

چون میشه واسطه

ایشونم واسطه هستن ب نظر من ک مشکلی نی

تو همه مشاغل وجود داره

گذشتی از من و ساکت نشستم😥 گذشتی از من و دیدی که خستم... تو یادت رفته که توی چه حاااالی... کنارت بودم و زخماتو بستم😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحب شرکت از خداشم باشه 100 تومن ارزون تر میخره

والا

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

حلال نیست 

ایشون مسوول خریده باید صادقانه قیمتی که میتونه برای شرکت خرید کنه بهشون اعلام کنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نمیدونم حلال یا حرامه ولی من بودم عذاب وجدان میگرفتم و قیمت واقعیشو گزارش میدادم

دقیقا دوستمم عذاب وجدان داره.....ولی مثلا اینم گفته دو ساله ک صاحب شرکت حقوقش رو بالا نبرده عیدی و مزایا نمیده ولی شوهرش انقد درگیر فروش محصول میشه...حتی برا نقد کردن چک صاحب شرکتش چندتا شهر و استانم میره 

حلال نیست  ایشون مسوول خریده باید صادقانه قیمتی که میتونه برای شرکت خرید کنه بهشون اعلام کنه

اره میتونه از بیرون بخره ۸۰۰....حتی اگه کسی دیگخ ای بود از شرکت بهشون ۸۰۰ میفروخت....خیلی سخته نه؟؟

بیخود ناراحت میشه،خوبه اونم سود میبره دیگه

ای خواهر توو این روزا صاحب کارا میخان حقوق رو بالا ببرن هزارتومن تن و بدنشون میلرزه...دوستم میگف ۲ ساله حقوقشو بالا نبرده عیدی هم نمیده

سلام

توی این مورد چون برای شرکت داره کار می کنه و ازش حقوق می گیره پس باید همون مبلغی که خریده به شرکت بده و چون شرکت بهش اعتماد کرده درست نیست.و از دفتر مراجع بپرسند بهتره

دوای دردم ، این دفعه که بیام دیگه برنمیگردم .... مثل همیشه ، بزرگی کن اگه که من جوونی کردم منو صدا کن ، مثل قدیم تو روضه ها به من نگاه کن ، هر کسی یادم کرد بگه، شادی روحش یا حسین