2777
2789
عنوان

یبوست

143 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها.من تازه عضو شدم تا یه سوالی بپرسم.دکترم نمیتونم برم خیلی خجالت میکشم.برای دفع کامل روده ام معمولا مجبورم از آب شیلنگ استفاده کنم.خیلی میترسم که اتفاقی واسم بیفته.از طرفی نفخ خیلی آزارم میده.حتی نمیتونم راحت یه ساعت پیش نامزدم بشینم...

غذاتون رو خوب بجوید. موقع غذا حرف نزنید تا هوا وارد معده تون نشه. این از نفخ معده. برای یبوست هم باید مرتب آب بخورید در عوض چای و قهوه رو کنار بگذارید. مصرف میوه و سبزی رو بیشتر کنید. صبح که از خواب بیدار میشین آب بخورید. حداقل دو لیوان. خیلی موثره.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی اون چیزی که گفتم  خیلی ضرر داره؟

منظورتون زدن آب با فشار هست؟ نه ضرر نداره ولی یه چیز دیگه یادم رفت بگم. سه چهار انگشت زیر ناف رو با کف دستاتون فشار بدین این هم موثر هست توی حرکت روده

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

برا نفخ قرص دایمتیکون بخر بخور..برا یبوست هم خییلی کار  بدی میکنی..دیگه نکن روده هات مشکل پیدامیکنن..صبح زود یه لیوان شیر سرد بخور روده هات هرروز،تخلیه میشه..کیوی زیاد بخور...اگه با غذا خوب نشدی نهایتا مجبوری قرص سیلاکس بخوری،ولی اونکارو نکن

اره همون حرکت.میترسم مشکل روده پیدا کنم.ممنون از کمکت

با تغذیه مناسب خوب میشه. سالاد بخورید به عنوان میان وعده با کمی روغن زیتون. ببینید اصلا دنبال سنا و استفاده از روغن برای کار کردن شکم نباشید. سعی کنید فیبر غذاییتون رو بالا ببرید. آب زیاد بخورید اگر آب زیاد براتون دلنشین نیست دمنوش بابونه بخورید. یا دمنوشهای ملایم دیگه. اما چای و قهوه نه. مخصوصا اون آب خوردن اول صبح رو خودم امتحان کردم. البته بگم چیزهایی مثل سنا اثر موقت دارند و به مرور هم باعث کم کاری روده میشن. ببخشید سندروم روده تحریک پذیر که ندارید؟

سیلاکس دقیقا چکار میکنه؟

سیلاکس قرص گیاهی برایبوسته..شب میخوری روز بعد دفع داری..ولی درمواقع ضروری باید خورده بشه چون تاثیرش موقته  وچندساعت بعدش دل پیچه بدی میده..تو نت سرچ کن

سیلاکس روده روتنبل میکنه

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔