2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بفرمایید

جنسیت من معلومه اولا..و چه ارتباطی داره!

دوما من به چه کسی بی احترامی کردم؟ و اظهار نظر کردم که بقیه بی درد اند؟ یا من بی دردم !

سوما اگه راجب بحث علوم غریبه و طلسم نویسی میگید مردم درد دارند که میرند سراغش..  

شما اول نظرات منو بخون حتی تو همون تاپیک که کمتر از شما نباشه سردر میارم از این علوم خوب و بد تشخیص میدم.

و اونی که ماورا قبول نددونه جاهل و نادان میدونم..

اگر هم ناراحتید گفتم خانومها اشتباه میکنند سراغ این جیزها میرند

بیا باهات بحث کنم تا دلیلش بفهمی نباید سراغ هرکسی بری

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
سلام بفرمایید جنسیت من معلومه اولا..و چه ارتباطی داره! دوما من به چه کسی بی احترامی کردم؟ و اظهار ...

اقا امید چی شد تدپیکایی که جدیدا زدین واسه امام زمان دوباره ترکید؟؟؟

اقا امید چی شد تدپیکایی که جدیدا زدین واسه امام زمان دوباره ترکید؟؟؟

تاپیک جدید نزدم که دوستان دلبخواهی تعطیل نکنند

تاپیک قدیمی دوباره باز کردم که دوستان بهم معرفی کنند

هرکسی واقعا لازم داره دوباره مطالب بزاریم و سوال بشه
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1711819/ظهور-حضرت-مهدیغیبت-کبری1?postId=87408606

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم