2777
2789
عنوان

باردار شدم!!!

562 بازدید | 33 پست

سلام ..من تازه امروز فهمیدم باردار شدم..... میخوام ببینم چه کارایی باید بکنم...

چی بخورم.. چی نخورم....

کلا تجربه هاتونو بگید

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

همه چی بخور پر خوری نکن حرص نخور

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کار سنگین نکن زعفرونم نخور ایشالا ک بارداری خوبی داشته باشی  

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مبارک

استفاده از نت وموبایل  را اول از همه کم کن که رو ضریب هوشی نی نی تاثیر میذاره

سالم بخور

و قرص فولیک اسید هم تا ماه سه بارداری باید مصرف کنی

قرآن زیاد بخون

گلابی وخربزه وانار وسیب بچتو خوشگل میکنه

خرما صبور میکنه

مویز باهوش میکنه

گردو و پسته و بادام ( یا حداقل بادام زمینی) استفاده کن

نان سبوسدار بخور

میوه هم استفاده کن چون یبوست تو بارداری خیلی شایع هست

هر چی دوست داری بخور مقوی،،، باشه،،، کار سنگبن نکن،،، خوب بخواب،،، تا ویارت نیومد ه،،، اب انار یاد ب ...

نمیدونم.. انار قبلا نمیخوردم دو سه روزه خیلی خوشمم میاد.. شدیدا بی حالم.. دیگه هیچی!

مبارک استفاده از نت وموبایل  را اول از همه کم کن که رو ضریب هوشی نی نی تاثیر میذاره سالم بخور ...

اتفاقا الان یبوست شدم... خیار چی؟؟ خیلی میخورم چند روزه .. بهنظرتون ضرر نداره؟؟؟

مبارکه گلم برای مادرشدن من هم دعا کنید

حتما عزیزم.. خدا هر چه زودتر  بهت یه بچه سالم و خوش اخلاق بده!! برادر منم سالها بود بجه دار نمیشد.. حدود 7 سال.. امسال پدر شد... امیدت رو از دست نده ...

مثلا زیاد نخود نخور پریودو باز میکنه

کرفس هم دور از جون جنین رو دچار حملات شبه صرع میکنه.البته مقدارشو نمیدونم ولی دکتر زنان هم تایید کرد.

ژله هم تا میتونی دوری کن  ماما گفت بچه رو ببخشید تهی مغز میکنه.

آبمیوه طبیعی. انار. سیب. جوانه خیلی بگیر و بخور

کیسه آب گرم نذار حموم خیلی گرم وطولانی خطرناکه

انجیر زیاد بخور

خیلی تو هوای مونده و راکد مخصوصا با بوی دود یا سیگار نمون باعث تیره شدن پوست نی نی میشه