2821
2789

من تاحالا ندیدم کسی پلاکت خونش بالا باشه ولی اگه اینجوره که این یه بیماریِ خونی هس بایدبیمار به متخصص خون مراجعه کنه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتما باید ازمایش تکرار بشه اگر همچنان بالا بود به پزشک نشون بدی و حتما طحالتو هم سونوگرافی کن 

ببخشيد چرا طحالو سونو كنم؟

روي ٤٩٠ بود رفتم متخصص خون ،آزمايش رنگاميزي پلاكت انجام دادم گفتن چيزي نيست نرو سونو

ولي خيلي ميترسم

چه مشكلي ميتونه باشه كه از سونو طحال متوجه ميشن؟

اگر دکترتون گفت چیزی نیس پس نگران نباشید

زنداداش من مشکل خونی داره الانم تو نوبت پیونده.. اول از همه درد طحال داشت که رفت سونو طحالش بزرگ شده بود(چون بخش ایمنی بدنه و تو بیمارای اینجوری ایمنی بدن فوق العاده کمه و طحال حساس میشه اینجوری واکنش نشون میده) تو ازمایش خونش هم وایتش هم پلاکتش خییییییییییلییییییی بالا بود که سریع بستریش کردن...

اگر دکترتون گفت چیزی نیس پس نگران نباشید زنداداش من مشکل خونی داره الانم تو نوبت پیونده.. اول از هم ...

ببخشيد ميدونين چند بود پلاكتشون؟پيوند؟يعني شيني درماني شدن؟

شما میگی دکترتون گفته موردی نداره... تکرار کردی آزمایشتو؟؟؟؟ دوباره برو یه cbc بده خودت مطمئن میشی

بله ٤ ٥ بار تكرار كردم در طول اين يك سال

٤٥٠،٤١٩٠

همش بالاي ٤٠٠ بود

آره دكتر لام پلاكتمم رنگاميزي كرد ديد

بله ٤ ٥ بار تكرار كردم در طول اين يك سال ٤٥٠،٤١٩٠ همش بالاي ٤٠٠ بود آره دكتر لام پلاكتمم رنگاميزي ...

اینکه اینجوریه یه علتی(منظورم بیماری نیس) داره اما مطمئنا مشکلی نیس

مخصوصا که لام کشیدین و مشکلی نبود... پس جای نگرانی نیس...

پیش دکتر طب سنتی هم برید شاید با اصلاح مزاج طبیعی تر بشه.

اینکه اینجوریه یه علتی(منظورم بیماری نیس) داره اما مطمئنا مشکلی نیس مخصوصا که لام کشیدین و مشکلی نب ...

ببخشيد ميشه علائم بيماري ايشونو بگين؟چطور فهميدن؟ببخشيدا

2824
2823
2791
2779
2792