2777
2789
بیاین کسایی که تو عقدن یه تاپیک بزنیم و هرچی برا جهیزیمون میخریم عکسشو بزاریم 

اره عزیزم خیلی خوبه من که فعلا هیچی نخریدم چن تا خورده ریزخریدم خیلی گرونیه البته مامانم میگه دوسه ماه مونده به عروسی بخریم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اره عزیزم خیلی خوبه من که فعلا هیچی نخریدم چن تا خورده ریزخریدم خیلی گرونیه البته مامانم میگه دوسه م ...

من خودمم چن تا چیز گرفتم.چون بچه اولم و تک دختر تجربه ای نداریم

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من خودمم چن تا چیز گرفتم.چون بچه اولم و تک دختر تجربه ای نداریم

بله عزیزم منم بچه ی اولم وتک دختر دقیقا ماهم هیچ تجربه ای نداریم فامیلامونم شهرستانن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من دوران عقد واقعا خسته شده بودم از بلاتکلیفی،  یکسال و نیم عقد بودیم، همش همه میگفتن عروسی کی هست، ، مردم کارشون همین هست، تا مجردی کی شوهر میکنی، نامزد کردی کی عقده ، عقد میکنی کی عروسیه، عروسی میکنی کی بچه میاری، و همچنان این کی ها تداوم دارد تا پیر که شدی میگن کی میمیری  😂😂😂😂😂

قبلا خوش میگذشت... ولی الان خوشم که میگذره...
من دوران عقد واقعا خسته شده بودم از بلاتکلیفی،  یکسال و نیم عقد بودیم، همش همه میگفتن عروسی کی ...

اره واقعاعذاب میدن نه من کلا خودمم خسته شدم ازعقد چون آدم ازهم دوره هی بحث پیش میاد

مرسی گلم پس تاپیکشو بزن که ساعت 10جمع شیم 

اگه تونستم چشم فقط خودت کسایی که میشناسی بگوبیان توتاپیک

منم 3 سال و 6 ماه که عقدم.

الان خونمون 1 ماه حاضر شده. الان تو خونه خودمم.

یعنی بعد از سرکار میام اینجا تا آخر شب که میرم خونمون.

فعلا فقط نامزدم یخچال و لباس شویی خریده.

خداروشکر قبل از گرونیا خرید.

بقیه چیزا تو گرونی باید بخریم و الان فعلا نداریم.

مجبوریم تا 1 سال دیگه هم تحمل کنیم.

چون نامزدی مفصل گرفته بودیم دیگه عروسی نمیگیریم ولی فقط میریم کربلا بعد میایم شام میدیم بعد خونه خودمون.

تاپیک زدی منم خبر کن عزیزم 😘😘😘

انشالله خوشبخت بشی عزیزم.😘😘😘

منم 3 سال و 6 ماه که عقدم. الان خونمون 1 ماه حاضر شده. الان تو خونه خودمم. یعنی بعد از سرکار میام ...

خداروشکرکه خونتون اماده شده عزیزم انشالا به زودیه زود برین سرخونه وزندگیتون وخوشبخت وعاقبت به خیربشین عزیزم😊😙والا من که خودم هیچی نخریدم واسه جهاز اونم پنج تیکه وسایل جهازوهیچکدومونخریده خونه ام تعمیرنکرده...والاماعقدمون محضری بود بخاطرهمین دوس دارم عروسی داشته باشیم...مرسی عزیزم شماهم خوشبخت بشین😊😚

خداروشکرکه خونتون اماده شده عزیزم انشالا به زودیه زود برین سرخونه وزندگیتون وخوشبخت وعاقبت به خیربشی ...

مرسی عزیزدلم.

انشالله شما هم زودتر برید سر خونه زندگی خودتون عزیزم.

🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘

مرسی عزیزدلم. انشالله شما هم زودتر برید سر خونه زندگی خودتون عزیزم. 🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘

قربونت گلم😍انشالا💚💙💟💛💜