2777
2789
وااای خدا کنه خیر نبینه 😓 سرش به سنگ بخوره ایشالله بیاد پس بده

پرو پرو فردا شبشم اومده بوده بقیشو ببره حتی ترشیای مادرشوهرمم گذاشته بوده ببره که چراغ خونه روشن میشه میترسه میره

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تقریبادوساله عقدم بعضیامیگن شایددوستت نداره که عروسی نمیگیره ولی واقعاربطی نداره هزینه هابالاس

چقدر بعضی ها این حرفو بهت زدن مغزشون کوچیکه . اگر دوستت نداشت پس چرا عقدت کرده .

ما عید ۹۷ نامزدی کردیم . پنج ماهه عقد کردیم . ولی با این حال ی زن دایی دارم خیلی فضوله . هر وقت مبینمت میگه کی میخوای عروسی کنی؟ حق دست بابای منه که دختر رو تو عقد نگه نمیداره. حالا ما خیلیی خوددار رفتار میکنیم . همسرمو فقط آخر هفته ها مبینم شبها هم خونه هم نمیمونیم. با این حال ی فصولی مث ای فضولی میگنه

جان

میتراجان تاپیکاتو دنبال میکنم یه حس خوبی ازت میگیرم.تو یکی از تاپیکات برا پارچه لحاف تشکت نظر میخاستی نشد پارچتو ببینم میشه بزاری عکسشو

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
میتراجان تاپیکاتو دنبال میکنم یه حس خوبی ازت میگیرم.تو یکی از تاپیکات برا پارچه لحاف تشکت نظر میخاست ...

خیلی ممنون گلم 

الان خونه نیستم رفتم خونه میزارم گلم

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
خانمی برا عروسی گرفتن اون باید اصرار کنه نه شما .....خیلی از مناطق رسم عقد طولانی دارن .....فقط شما ...

مرسی عزیزم اره درسته عقدزیادمیمونن خواهرشم چهارسال عقدبود....اره مامانمم میگه تونگوبیاد عروسی بگیره زشته میگن دخترشون رودستشون مونده ازش سیرشدن....بابامم میگه فعلا خونشون نرو اگه خواست بیاد ببینتت فقط پیش مابیاد یاباهم بریدبیرون صحبت کنین...نه عزیزم اجازه نمیدم من دوساله بهش اجازه ندادم خودشم یکبار اوایل عقدگفت اجازمیدی؟؟؟؟منم گفتم نه اونم دیگه ازاون موقع حرفشونزد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
چقدر بعضی ها این حرفو بهت زدن مغزشون کوچیکه . اگر دوستت نداشت پس چرا عقدت کرده .

اخه مایخورده باهم مشکل داشتیم بعدشم معمولا فامیلای ما ۵ ۶ماه عقدمیمونن واسه من یخورده طولانی شده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ما عید ۹۷ نامزدی کردیم . پنج ماهه عقد کردیم . ولی با این حال ی زن دایی دارم خیلی فضوله . هر وقت مبین ...

وای دقیقااااااازندایی من همش میپرسه عروسیت کیه پس دخترخالم ۶ماه عقده ماه بعدعروسیشه همش میگه چه زودعروسی کرد اونو میکوبه توسرمن