همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
فشار زندگی واسه کسی هست که ۲۳ یا ۲۵ سالش باشه...شوهرتو ۳۰ سالشه....بهش بگو عروسی پول خودش رو با هدیه و شاباش درمیاره....اگه تو این دوسال عقد طبقه دوم خونشو داده بود کرایه که الان خرج عروسیتون دراومده بود....اصلا دیگه بهش زنگ نزن و پیام نده....بگو تا تاریخ عروسی رو مشخص نکردی خانوادم دیگه نمیزارن من با تو صحبت کنم....بگو خسته شدم از این وضعیت...مرگ ی بار شیون هم ی بار...بزار تکلیفت مشخص بشه
هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
خانمی برا عروسی گرفتن اون باید اصرار کنه نه شما .....خیلی از مناطق رسم عقد طولانی دارن .....فقط شما حواست باشه ب اون قضیه ک برات پیش نیاد ک یوقت مشکل دار نشی .....چون بالخره این شک در مورد شوهرت هست ک بخاطر فرار از مهریه جلو امده باشه .....پس با حفظ هوشیاری باهاش رفت و آمد کن .....خوب اینم ک میگن بهت کمتر تحویلش بگیر و اینا ممکنه یکم بهش فشار بیتره برا عروسی ولی افراطش هم ممکنه ازت زده بشه .....شاید شک بهش بیجا باشه