2777
2789
بچه ها تواین مدت عقدتون دارین خورد خورد جهازم میخرین؟؟؟؟من که هیچی نخریدم فعلا

اره من از یک سال بعد عقدمون شروع کردم فشار نیومد بهمون 

همه چیزم خداروشکر خوب بود

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ما میخاستیم هرجوری شده اخر تابستون 98 عروسی بگیریم چون دوری خیلی اذیتمون میکنه هفت ساعت فاصلمونه ولی ...

واااای خدای من خیلی سخته 😔 

اخه الان باید از صفر شروع کنه باز بنده خدا

دوری واقعا سخته ایشالله ک همه چیز جور میشه نگران نباش

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
واااای خدای من خیلی سخته 😔  اخه الان باید از صفر شروع کنه باز بنده خدا دوری واقعا سخته ایشال ...

خیلی سخته مخصوصا وقتی دزد جلو چشمت باشه و نتونی کاری کنی برامون دعا کنین

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
خیلی سخته مخصوصا وقتی دزد جلو چشمت باشه و نتونی کاری کنی برامون دعا کنین

یعنی اشناست ؟؟؟؟

وااای خدا نگذره ازشون ک میخوان با بدبخت کردن بقیه خوشبختیشونو بسازن 

اره همسایه طبقه پایینشونه

خب اگ نسبو فامیلی ندارن شکایت کنن ازش 

والا من دیدم مادر از پسرش شکایت کرده بخاطر دزدی و انداختتش زندان 

فشار زندگی واسه کسی هست که ۲۳ یا ۲۵ سالش باشه...شوهرتو ۳۰ سالشه....بهش بگو عروسی پول خودش رو با هدیه و شاباش درمیاره....اگه تو این دوسال عقد طبقه دوم خونشو داده بود کرایه که الان خرج عروسیتون دراومده بود....اصلا دیگه بهش زنگ نزن و پیام نده....بگو تا تاریخ عروسی رو مشخص نکردی خانوادم دیگه نمیزارن من با تو صحبت کنم....بگو خسته شدم از این وضعیت...مرگ ی بار شیون هم ی بار...بزار تکلیفت مشخص بشه

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
خب اگ نسبو فامیلی ندارن شکایت کنن ازش  والا من دیدم مادر از پسرش شکایت کرده بخاطر دزدی و انداخ ...

رفتن کلانتری اونجا گفتن اگه دوربین نداشته باشین که شاهد بیارین که نصف شبی شاهد کجا بوده 

رفتن کلانتری اونجا گفتن اگه دوربین نداشته باشین که شاهد بیارین که نصف شبی شاهد کجا بوده 

خب تو کوچشون هیچکس دوربین داره یا مغازه سر کوچه بلخره از یجایی رفته

چی برده حالا؟

فشار زندگی واسه کسی هست که ۲۳ یا ۲۵ سالش باشه...شوهرتو ۳۰ سالشه....بهش بگو عروسی پول خودش رو با هدیه ...

والا عزیزم بخدا ربطی نداره دامادخودشون سی وسه بود چهارسال نامزدموندن....ولی خب راست میگی داره ولی نمیگیره نمیدونم چرا....اخه زشته اینطوری بگم مامانم میگه یهو برمیگرده باخودش میگه حتماازدخترشون سیرشدن همش میگن بیاعروسی بگیر😳😳😳😳

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب تو کوچشون هیچکس دوربین داره یا مغازه سر کوچه بلخره از یجایی رفته چی برده حالا؟

نه ندارن.کلی لنت خارجی و ابزار کارو 27کارتن نوار بهداشتی

نه ندارن.کلی لنت خارجی و ابزار کارو 27کارتن نوار بهداشتی

وااای خدا کنه خیر نبینه 😓

سرش به سنگ بخوره ایشالله بیاد پس بده

خانمی برا عروسی گرفتن اون باید اصرار کنه نه شما .....خیلی از مناطق رسم عقد طولانی دارن .....فقط شما حواست باشه ب اون قضیه ک برات پیش نیاد ک یوقت مشکل دار نشی .....چون بالخره این شک در مورد شوهرت هست ک بخاطر فرار از مهریه جلو امده باشه .....پس با حفظ هوشیاری باهاش رفت و آمد کن .....خوب اینم ک میگن بهت کمتر تحویلش بگیر و اینا ممکنه یکم بهش فشار بیتره برا عروسی ولی افراطش هم ممکنه ازت زده بشه .....شاید شک بهش بیجا باشه