2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به خاطر مشكلات مالي هم از طرف ما هم اونا قرار بود شهريور ٩٧ عروسيمون باشه ولي يه دفعه همه چي بهم خور ...

واقعا سخته گلم هم جهاز خریدم هم فراهم کردن خونه و مراسم عروسی 

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
به خاطر مشكلات مالي هم از طرف ما هم اونا قرار بود شهريور ٩٧ عروسيمون باشه ولي يه دفعه همه چي بهم خور ...

انشالابه زودی عروس میشی😙

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
شما چرا عزيزم

ما دوست نداشتیم سریع خودمونو درگیر زندگی مستقل کنیم 

البته خب همینجور مشغول جهاز خریدن و ایناهم بودیم ک یهویی شد سه سال😁

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                
من تقریبا 17ماهه عقدم معلوم نیست کی هس عروسیم بخاطر گرونیا

من تقریبادوساله عقدم بعضیامیگن شایددوستت نداره که عروسی نمیگیره ولی واقعاربطی نداره هزینه هابالاس

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ما دوست نداشتیم سریع خودمونو درگیر زندگی مستقل کنیم  البته خب همینجور مشغول جهاز خریدن و ایناه ...

اره واقعا زمان زود ميگذره 😊

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏
ایشالا ک خوشبخت شین گلم

ممنونم😊

به امید ارامش و شادی برای همه

بچه ها تواین مدت عقدتون دارین خورد خورد جهازم میخرین؟؟؟؟من که هیچی نخریدم فعلا

من تقریبادوساله عقدم بعضیامیگن شایددوستت نداره که عروسی نمیگیره ولی واقعاربطی نداره هزینه هابالاس

متنفرم از ادمایی ک جو منفی میفرستن به رابطه و زندگی ادم 

اخه دوست نداشتن  چ ربطی به عروسی گرفتن یا نگرفتن داره

ما میخاستیم هرجوری شده اخر تابستون 98 عروسی بگیریم چون دوری خیلی اذیتمون میکنه هفت ساعت فاصلمونه ولی دزد هررچی شوهرم داشت جارو کرده برده موندیم

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت