2777
2789
عنوان

آیامن مقصرم؟؟؟؟

168 بازدید | 11 پست

یه جنس فروختم مفته مفته مفت دختره زنگ زده میگه این که دست دومه منم جوابش گفتم اولا دروغ نگو خانم اصلا استفاده نشده دوما با این پول پلاستیکیشم نمیدن که من دادم شوهرم برگشت بهم گفت زشته اینجور نگو.خییییییلی ناراحت وعصبانی شدم که شوهرم سرهیچی و من حرف بدی نزدم اینجور بهم گفت نمیگه چرا اون زنگ زده دروغ میگه ها به من میگه زشته.بچه ها به نظرشما زشته من از خودم دفاع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟از صبح باهاش قهرم

خدایا بابت همه چیز شکرت🤲🌹

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگم یه وقت ناراخت نشی نظرمو بگم

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
ب خاطر یکی ک گفت زشته همین؟؟؟؟

بعدشم برگشت گفت پولشو بده آخه پول این خوردن داره؟انگارمن واقعا چیز دست دوم دادم به اون یادزد وحروم خورم.شوهرم منوباورنداره

از دسته شوهرت الان چرا ناراحتی ؟؟چرا قهری؟؟؟لوس هستی بنظرم

چون حرفم زشت نبود داشتم از حقم دفاع میکردم فقط نبایداونجورمیگفت