2777
2789
عنوان

غلت زدن کودک

456 بازدید | 12 پست

سلام میخواستم بدونم غلت زدن بچه فقط به یک سمت طبیعی هست؟

الان تقریبا سه ماه هست که غلت زدن را یاد گرفته ولی فقط به یک سمت میتونه غلت بزنه

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماهشه علت میزنه؟ درست خوندم؟

نه عزیزم الان هشت ماهش هست سه ماه که غلت میزنه ولی فقط به سمت چپ

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

خب به اون طرف فک کنم براش راحت تره. دختر من دو ماه و بیست روزه بود که برای اولین بار غلت زد. تا دو ماه فقط به طرف چپ میتونست غلت بزنه. بعدشم که به راست غلت میزد از هر ده بار مثلاً شاید سه تاش طرف راست بود. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

اینم فقط چپ میره حتی گاهی کل خونه را با غلت زدن میره تا به دیوار میرسه

سلام عزیزم بچه شما مشکلی نداشت که فقط به یه سمت غلت میزد پسرمنم الان تقریبا یه ماهه یادگرفته غلت زدن ...

سلام عزیزم نه خدا را شکر مشکلی نداشت

غلت زدن به دو طرف رو یاد گرفت از کی

یآدم نیست ولی الان ماشالله بزرگ شده هیچ مشکلی هم نداره