2789
عنوان

بیاین کمک!!

75 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من و شوهرم دختر عموپسرعمویم از طرفی ازدواج فامیلی زیاد داریم مثلا خواهرشوهرم عروس عمم شده،حالا یکی از عموهام فوت شدن،این هفته چهلمه،شوهر خواهرشوهرم(پسر عمم میشه) دیروز به شوهرم گفت میخام سه تا پیرهن واسه برادر زنام بخرم(معلوم نیست واسه شوهرم بخره یا نه ) حالا سوالم اینه اگه واسه شوهرم بخره مام باید واسش بخریم؟؟

جاریام غریبه هستن میخان واسه خواهر شوهرم لباس بخرن که سیاهش و دربیارن،،حالا به نظرتون وظیفشون هست واسه منم بخرن؟؟

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

هنوز دارم روابطتون رو کشف میکنم.هر وقت فهمیدم میگم

😂😂ببین عموم فوت میشه،که دایی دومادمونم میشه،حالا اون میخاد سیاهه برادر زناشو دربیاره خودشم سیاه پوشیده،جاریام غریبه هستن اما شوهراشون پسر عموم میشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂ببین عموم فوت میشه،که دایی دومادمونم میشه،حالا اون میخاد سیاهه برادر زناشو دربیاره خودشم سیاه پو ...

به نظرم کارش معنی نداره.چون همتون صاحب عزایید ظاهراً.باید یه نفر دورتر این کار رو بکنه

به نظرم کارش معنی نداره.چون همتون صاحب عزایید ظاهراً.باید یه نفر دورتر این کار رو بکنه

همون دیگه منم نظرم اینه ،خودمم موندم تو کارشون

حالا چرا اینکار رو با خودتون کردین.ازدواج فامیل در فامیل

چون از بچگی با هم بزرگ میشیم خیلی رفت و آمد داریم این بین معمولا عشق صورت میگیره و ازدواج البته غریبه هم زیاد داریم اما خب فامیلی بیشتر