2821
2789
عنوان

برنزه کردن

214 بازدید | 10 پست

بچها تو این هوا ک نمیشه برنزه کرد

بنظرتون از چه کرمی استفاده کنم یا چیکار کنم برنزه بشم؟تجربه ای داشتین؟

لطفا اگر از کرمی استفاده کردین طرز استفادشم بگین

توو اين هواا فقط ميشه كپك زد😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سولار عزیزم تابستونا برو برنز تا زمستون میمونه اگه زیاد کیسه نکشی .😊

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
اتفاقا برنز همیشه مده وباعث جذابیت عزیزان سرخ وسفیدفقط توشهرستان وروستاهاطرفدار داره البته نه همه شه ...

تهران برنزه ها طرفدار دارن؟

چه حرفای مسخره ای!

هرکسی هر جوری که دلش می خواد می تونه باشه، مهم هم نیست که مده یا نه، جذابه یا نه، بدن خودشونه و هرکار بخوان باهاش می کنن

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
تهران برنزه ها طرفدار دارن؟ چه حرفای مسخره ای! هرکسی هر جوری که دلش می خواد می تونه باشه، مهم هم ن ...

دقیقا

هانده ارچل برونزه؟؟

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
تهران برنزه ها طرفدار دارن؟ چه حرفای مسخره ای! هرکسی هر جوری که دلش می خواد می تونه باشه، مهم هم ن ...

برداشت شما ازحرف من چپکی بود قربونت  من گفتم بدن منه آیا???یاگفتم باید همه اینکاروکنن???من چیزی روگفتم که هست و واقعیته اما کسی رو مجبور نکردم کاربرجون سعی کن چندباربخونی وفکرکنی بعد نظربدی باتچکر😆