2777
2789
عنوان

ازدواج

221 بازدید | 12 پست

به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی زن و مرد نمی شود.

یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.

اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.

ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.

حداکثر این است که تا ٣ ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار مي دهد ولی بعد به حالت قبلي اش بر می گردد.

زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.

* برگرفته از سخنان دکتر هلاکویی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

صحیح نمی باشد😁

اینجا اگه ازدواج نکنی جوری پدرتو در میارن که بیا و ببین

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من چرا قبول ندارم این حرفو😒آدم حالش خوب میشه کنار یکی باشه که دوسش داشته باشه احساس خوشبختی به نظرم همین آرامش کنار کسایی که دوسمون دارنو دوسشون داریمو.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

خیلی ببخشید ولی قبول ندارم ممکنه یکی توخونه پدر خیلی خوشبخت باشه ولی بعد ازازدواج فرد جدید زندگیشو به جهنم تبدیل کنه

وبرعکس کسایی دیدم که اذیت بودن ولی بعد ازدواج خیلی هم خوشبختن

هرکه درعشق سرازقله برآردهنراست همه تـادامنـه یِ کوه تحمــل دارند

ولی من خودم قبول دارم چون خیلی ها رو دیدم فکر میکردن با ازدواج خوشحال و خوشبخت میشن ولی بعد از مدتی از ازدواج دوباره همون حالتشون برگشت و شروع کردن به نالیدن با اینکه همسرای خوبی هم دارن 🙄

چرا ؟

هرکی قبل ازدواج خوشبخت بوده یا بدبخت بعد ازدواجم همونجوره.خیلیا رو دیدیم مجرد بودن خوشبخت بودن بعد ازدواج اوضاعش فرق کرده یا برعکس همه چی بستگی به طرفی که زندگی میکنی داره نه این‌احتمالات

اره درسته یکی از فامیلامون مشکل اعصاب داشت هی گفتن ازدواج کنه خوب میشه ازدواج که کرد اوایل خوب شد بعد دوباره که عادی شد شرایط دوباه برگشت به حالت قبل
قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

با تجربه 18سال زندگی مشترک میگم این حرف کاملا نسبی هست و در مورد همه صدق نمی کنه من تو زنگیه مجردی زندگیه خوبی داشتم وبا یه عالمه امید وشوق وارد زندگی با همسرم شدم اونقدر کتاب در مورد زندگی مشترک خونده بودم اونقدر سخنرانی گوش کرده بودم و اونقدر تلاش کردم برای شادیه زندگیمون همه حسرت زندگیمون رو می خوردن ولی همسرم هیچ کدوم از این کاراها رو نمی کرد میخواست راحت باشه و مثه دوران مجردیش زندگی کنه هر وقت دلش میخواست بیاد خونه هر وقت دلش میخواست بره هرکاری دلش میخواد بکنه و خلاصه جمعه ها تا بعداز ظهر بخوابه ریسکهای بزرگ احمقانه بکنه و........ با ورشکست شدنهای پی در پی در اوج صرفه جویهای من زندگیمون رو به بن بست کشوند بارها با مشاور صحبت کردیم وبارها با ملایمت نظرم رد درباره کارهذی اقتصادیش گفتم ولی اون نظرش این بود که دلش میخواد وبه من ربطی نداره الان من یه ادم افسرده و سرخورده ام وفهمیدم بعضی ادمها ذره ای ارزش سرمایه گزاری رو ندارن حیف از عمرو جوونی  وتلاشم.  کاش این عمر رو صرف هر کاره دیگه ای کرده بودم به شدت برای خودم متاسفم. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز