2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست

عزیز من پیش یه خانومی فال میگیرم دائما هم قیمتهاش خیلی مناسبه هم مو ب مو توضیح میدن و انرژی مثبت دارن اینم شمارشه خواستی بهش واتساب پیام بده یا تماس بگیر 09147746626 سهیلا خانم

تا زمانی ک با کفشهای من راه هایی را که رفته ام نرفته ای لطفا قضاوتم نکن....
عزیز من پیش یه خانومی فال میگیرم دائما هم قیمتهاش خیلی مناسبه هم مو ب مو توضیح میدن و انرژی مثبت دار ...

نه ممنون دیگه سمت فالگیرنمیرم هیچ وقت فهمیدم گناهه

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صاحب اختیارین گلم  ولی اگر دعا و طلسم بگیری برا کسی گناهه

رفتن پیش کسی برای آگاه شدن از آینده هم گناهه

نه ولی اونا از آینده نمیگن که اونا اتفاقات زمان حال که در حال وقوع هست و تو خبر نداری رو برات شرح می ...

زمان حال به چه دردمیخوره 

واقعا به فال اعتقاد دارید😑

یه دعا هست از پیامبر که خیلی هم موثقه میگه خدایا فالی جز فال تو نیست خیری جز خیری که تو در نظر بگیری نیست و خدایی جز تو نیست ... هیچ حسنه ای به من رو نمیاره مگر این که تو بخوای و هیچ بدی از من دور نمیشه مگر این که تو بخوای ... خیلی معنی قشنگی داره متن عربیش هم اینه 

اللهم لا طیر الا طیرک و لا خیر الا خیرک و لا اله غیرک اللهم لا آتی بالحسنات الا انت و لا یذهب و بالسیئات الا انت و لا حول و لا قوه الا بالله 

زمان پیامبر به فال طیر میگفتن اصطلاحا میگیم خودمون پرنده ی خوشبختی و از این حرف ها و شدیدا پیامبر سعی داشته تو این دعا با خرافات مقابله کنه ... 

خوبه بدونی بهتر میتونی تصمیم بگیری یا حتی از اتفاقات بد جلو گیری کنی و محتاط تر عمل کنی

کلا فال خیلی درگیری ذهنی بوجودمیاره سنگین هم هستن