2777
2789
عنوان

اسم پسر

478 بازدید | 24 پست

سلام دوستان بنظرتون اسم پسر محمدسبحان قشنگه یا محمدیاسین؟

تعداد رای : 21
نظرسنجی
محمدسبحان
8
38%
محمدیاسین
13
61%
خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسم پسرمو طاها میخوام بزارم البته خودم حسین و علی هم خیلی دوست دارم 

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 

سبحان بزار البته محمدش رو حذف کن

یا محمد تنها بذار

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

محمد سبحان   بهم آرامش داد

محمد یاسین   یه بچه ی مهربون  اومد ب ذهنم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم دو اسمه دوست ندارم .هم یاسین قشنگه هم سبحان

اما با محمد من دوس ندارم☺سبحان بنظرم قشنگتره

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
طاها اسم پسرمه😁

عزیزززززم خداحفظش کنه برات 

ان شالله همیشه سالم و سلامت باشین و سایه تون بالاسرش

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 
منم دو اسمه دوست ندارم .هم یاسین قشنگه هم سبحان اما با محمد من دوس ندارم☺سبحان بنظرم قشنگتره

آخه من نظر کردم اسمشو بذارم محمد ولی خانوادم میگن حسین هم باهاش بذار 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤