2777
2789

رویان قائم خوب بود هم نزدیک بود به اسکله هم تمیز بود نسبتا

من هتل داریوشو خیلی دوس داررررم برم😍

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولله اونجور ک ماشنیدیم اونجاا  شبکه تلوزیوناشم خوبه دیگه هتل ک بماند ...😩😩...رفتی بیا بگووو چ قد متفاوت شده اونجا باایران خودمون..

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
ولله اونجور ک ماشنیدیم اونجاا  شبکه تلوزیوناشم خوبه دیگه هتل ک بماند ...😩😩...رفتی بیا بگووو چ ...

😂😂😂😂

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light

با تور میخواین برین استارتر؟