من خودم کارای دستعیب دوس دارم 😀اخلاقشم خوبه من رفتم پیشش گفتم اومدم بینیم عمل کنم از دور نگام کرد گفت پاشو یکم پنکبک بزن.روشنی هم رفتم مهرش تو دلم نرفت ربیعی هم رفتم خیلی کاراش بگیر نگیر دار بود.اصفی هم خوب داشت بدم داشت
فقط پوستچی...بعدش ساریخانی بعدش روشنی بعدش حق پناه
خدایا خودت این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
حق پناه چی؟؟حالا دستغیب رو انتخاب کردی؟؟؟کاراش خیلی خوبه؟اخلاقش چطوره؟
حق پناه نمیشناسم.دستعیب میگم عملم نکرد 😂😂😂؟گفت پاشو برو پنکیک بزن .من نوک بینیم گوشتیه حالت افتاده نداره سر بالاست فقط پفه 😂😂😂گفت تو عمل کار خاصی نمشه کرد یعنی بعد عمل قبل عملت عوص نمیشی.البته نطر ربیعی هم همین بود منم قیدش زدم
خدایا خودت این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
چرا نمیشناسمش😂😂😂اینا جدیدن من دو سال پیش رفتم دنبال عمل.روشنی واسه گوشتیا خوبه .دستعیبم خوبه. نمدونم دجایی یا ده بزرگی هم تو بیمارستان شهریار مشیرفاطمی شنیدم خوبه برو مطب دکترا الوبوم ببین با مریصاشون حرف بزن خود دکتر هم ویزیت نشدی عیب نداره 😀