سلام دوستان ختم ۱۲۰۰۰ صلوات و ۱۲۰۰۰ سوره توحید به نیت شفای مریض ها،رفع گرفتاری و مشکلات، برآورده شدن حاجات هدیه به امام حسن مجتبی علیه السلام تا فردا شب باید تمام بشه. ۳۰۰۰ سوره توحید مونده ، گفتم اینجا از شما کمک بگیرم . اگر کسی هست که میخواد تو ثوابش شریک بشه اینجا تعداد سوره رو بگه انشااله همگی حاجت روا شیم. التماس دعا
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من برای اینکه بخنم باز بشه و به عشقم برسم می خوام بخونم می شه شما هم برام دعا کنید 33 سالمه و هنوز مجردم من و موندم تیکه انداختن اطرافیان که جدیدا بهم ترشیده هم می گن