nilma مدیر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 عنوان Happy new year | مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 80 پست سال نو میلادی به همه کسایی که با تقویم میلادی سرو کار دارن و براشون مهمه مبارک ....امیدوارم ۲۰۱۹ سال خوبی برای جهان و جهانیان باشه.... ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹) 1397/10/10 | 14:27 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 حالا ک این روز تبریک گفتی حق نداری نیمه شعبان با ما نذری بخوری😕😂😂😂😂😂 دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
mellanii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 5481 آره کریسمس میلاد مسیح و عید مسیحیاست ولی سال نو میلادی ...مال غیر مسیحی ها هم هست...مال جهانی ... اها ممنوناره پس اون یه عیدِ نه جشن سال نو ممنون😚مبارک باشه ممنون از تبریکت... ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
viiolet عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1101 امشب سال نو میشه گلم. اون ک رد شده کریسمس بود نى نى من دقيقا روز اول ميلادى دنيا مياد
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 حالا ک این روز تبریک گفتی حق نداری نیمه شعبان با ما نذری بخوری😕😂😂😂😂😂 گلم سال ۲۰۱۹ سال میلادیه....کل دنیا وارد سال میلادی جدید میشه.مال دین خاصی که نیست🙄😉تازشم من مسلمون نیستم نیمه شعبان اینا حالیم نیس😁 ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 نى نى من دقيقا روز اول ميلادى دنيا مياد فردا؟😃پس دوبله تبریک میگم ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 تولد منم مباااارک😅😅😅 مبارررک ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 اها ممنون اره پس اون یه عیدِ نه جشن سال نو ممنون😚مبارک باشه ممنون از تبریکت... 😍❣ ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 دقیقا چرا خوش به حالم؟😂 چون نجات می یابی😂 ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 خوب تقویم رو توگفتی؟😬 منم به نوبه ی خودم سال نو رو به اونایی که تو خونشون توالت فرنگی دارن تبریک م ... باشهبالاخره هر کس در حد خودش کاری میکنه یا حرفی میزنه دیگه ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 Happy new year Wish u have a nice year ❤️❤️❤️❤️❤️ Tnx alot dear.Even you ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
مینوجون عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 15352 اینایی که میگن رد شده اصلا با تقویمم سروکار ندارن چه برسه به سال میلادی پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
nilma مدیر استارتر عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 4196 بابا خارحی به خارجی بودن مگه ربطی داره؟🤔 ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)