2777
2789

[QUOTE=78388590]آخه من کلا سرخ کردنی درس نمیکنم[/QUOTE

دليل شما كاملا موجه هست . به هر حال ضرر سرخ كردني بيشتر از غذاهاي ديگه است 

انشا اله كه همسرتون بهبود پيدا ميكنن ولي مگه چند سالشونه دچار اين مشكلات شدند ؟ زوده براشون 

[QUOTE=78388590]آخه من کلا سرخ کردنی درس نمیکنم[/QUOTE دليل شما كاملا موجه هست . به هر حال ضرر سرخ ...

۳۱ سال دکترش میگه جوون ترین مریض تو تهران و کرجی😢😢 مادرزادی رگای قلبشون تنگه کلسترولم دارن،پدرشوهرم و تمام عموهاش عمل قلب باز کردن

اون هفته کلا کارم گریه بود،آخه ۵ سال پیش که شد گفتیم خب تا حالا رعایت نکرده رعایت کنه خوب میشه ولی دیدم با وجود رعایت و خوردن قرص بازم دوتا رگاش گرفته

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۳۱ سال دکترش میگه جوون ترین مریض تو تهران و کرجی😢😢 مادرزادی رگای قلبشون تنگه کلسترولم دارن،پدرشوهر ...

آخي عزيزم انشا اله بهتر ميشن . مادرزاديه ديگه بايد باهاش بسازه 

آخي عزيزم انشا اله بهتر ميشن . مادرزاديه ديگه بايد باهاش بسازه 

ممنون سلامت باشی گلم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس