2777
2789

بازم تویی که😅😅😅😅

کشتی مارو، بزار مامانت آشپزی کنه رفتی خونه ی خودت یاد میگیری

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برنج و نمک و روغن رو مثل کته بزار بپزه در حدی که نرم بشه .. پیاز سرخ کن با گوشت و ادویه و کشمش .. برنج رو پهن  کن کف دست  مواد بزار وسط ش و حالت بیضی ش کن یا گرد و در روغن داغ سرخ کن 

قربان وفای سگ ♥️
😂😂 فک کنم جا منو شوهرم عوض بشه اخه شوهرم آشپزی عالیه

بابای منم اینجوریه یه سال اول مامانم میگه از سرکار میومد تازه وایمیسادپای گاز

ولی شوهر خودم اصلااا وابدااا اینجوری نیست تازه ایرادم میگیره البته به لطف ایرادگیریهاش واسه خودم یه پا کدبانو شدم مامانم دستور بعضی غذاهارو از من میگیره😁😁😁😁😁

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
میشه کامل بگی 😢

کامل دیگه 😂😂😂برنج رو مثل کته درست کن بزار شفته بشه ..برنج خورد ریز باشه عالیه ... بعد پیاز و سرخ کن با گوشت و ادویه و کشمش . یه گلوله از برنج بردار پهن کن کف دست مواد بزار گردش کن و سرخ ش کن

قربان وفای سگ ♥️
برنج و نمک و روغن رو مثل کته بزار بپزه در حدی که نرم بشه .. پیاز سرخ کن با گوشت و ادویه و کشمش .. بر ...

یا خدااا خیلی ناسالمه که

یا خدااا خیلی ناسالمه که

نه بيشتر از غذاهاي سرخ كردني ديگه . 

من دوست دارم ولي تا حالا خودم درست نكردم . ديدم براي انسجام برنج سيب زميني هم مكعبي ميكنن با برنج كته ميكنن 

کجاش ناسالمه 😅😅😅وقتی سرخ ش میکنی ته دیگه میشه دورش عالیه 😚😚

ما خونمون آخه حکومت نظامیه😅😅

شوهرم ۵ سال پیش نامزد بودیم دوتا رگای قلبشو استنت گذاشت دوباره هفته ی پیش حالش بدشد یکی دیگه ماه بعدم باید بره یکی دیگه استنت بزاره کلا دکتر گفته گیاهخوارشو فقط ماهی و مرغ مجازه اونم آبپز کلا تو این ۵ سال انگشت شمار بوده سرخ کردنی درست کنم

نه بيشتر از غذاهاي سرخ كردني ديگه .  من دوست دارم ولي تا حالا خودم درست نكردم . ديدم براي انسج ...

آخه من کلا سرخ کردنی درس نمیکنم