2777
2789
عنوان

سقط با ساکشن

20669 بازدید | 72 پست

بچه ها من داااغون داغونم ... شب و روزم تیره و تار شده؛ بهم بگید کسی بوده ساکشن کرده باشه برای سقط جنین؟؟؟... من میترسم اگه اینکارو بکنم دیگه باردار نشم. بنظرتون کدوم روش ایمن تره؟؟ ساکشن یا دارو؟؟ توروخدا کمکم کنید. هفته ۶ هستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من

چرا دارو نمیخوری.

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چه حرفیه عزیزم مگه قدیمه. من کورتاژ با ساکشن کردم بعدشم باردار شدم الان پسرم دو سال و نیمشه

اخه غیرقانونی خیلی خطرناکه تو مطب

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بهتر از ساکشنه؟؟ دارو از دردش و افت فشار میترسم

اخه الان هفته۶ خیلی زوده ..‌‌ فکرکنم با دارو راحت دفع کنی

یعنی شنیدم حتی تا۱۲هفته هم با دارو سقط میکنن کورتاژم نمیکنن

بازم ببین دکترت چی میگه

اصلا برا چی سقط؟ قلب؟ زود نیست؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
بعدشم چرا انقدر زود گفتن کورتاژ . حداقل تا هفته ی هشت و نه صبر میکنن

نگفتن عزیزم ... دکتر خودم گفت دارو استفاده کن؛ اما ی دکتر دیگه پیشنهاد سقط با ساکشن داد ... من از درد و افت فشار سقط با دارو میترسم. برا همین رفتم راجب گزینه های دیگه سرچ کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من