2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای من میخوام 10 کیلو کم کنم ولی اراده ندارم :(

برنامه کرفسو ازبازاربگیر خ خوبه اراده دارمیشی😀

من اب بعد غذاخوردن و ریزه خوری رو کنار گذاشتم.وروزی8تالیوات اب میخورم تاثیرشودیدم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
ن یسالونیمه 😕😕😕 

منم مثل شمام با این تفاوت که من دوبار زایمان کردم منم لاغر کردم ولی فقط شکمم شل که به وزن هدفم برسم دراز و نشست انجام بدم خوب میشه فکر کنم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
برنامه کرفسو ازبازاربگیر خ خوبه اراده دارمیشی😀 من اب بعد غذاخوردن و ریزه خوری رو کنار گذاشتم.وروزی ...

وزن قبل و بعدت رو میگی ؟ من مشکلم علاقه به شیرینی هست . از شیردهی واسم مونده که عصرها دلم شیرینی میخواد

منم مثل شمام با این تفاوت که من دوبار زایمان کردم منم لاغر کردم ولی فقط شکمم شل که به وزن هدفم برسم ...

شما الان چندی !! من چرا بعد زایمان دوم دیگه نمیتونم ده کیلو کم کنم . خیلی ناراحتم 

شما الان چندی !! من چرا بعد زایمان دوم دیگه نمیتونم ده کیلو کم کنم . خیلی ناراحتم 

۶۲

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
وزن قبل و بعدت رو میگی ؟ من مشکلم علاقه به شیرینی هست . از شیردهی واسم مونده که عصرها دلم شیرینی میخ ...

قبل حاملگی 63بودم

اخربارداری83کیلوشدم

الانم ک یکالونیمه 64و700

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز