2777
2789
عنوان

حسرت زندگی شیرین

753 بازدید | 15 پست

از همون اول خلاصه بگم موقه کنکور ۱۰ کیلو کم کردم تا الان ک هف هشت ساله ب خودم نیومدم.۱۶ماهه عروسی کردم شب عقد شوهرم بهم گفت دست خورده ای چون ببخشید ک میگم سینه هات شله سفت سفت نیست.منم خ غصه دار شدم من خ پاک زندگی کرده بودم خییییلی.میگفت از کانال تل خودم از علایم دختر بدون رابطست.خلاصه خواستم جدا بشم ولی ب دست و پام افتاد و جدا نشدیم .من فکر میکردم هر کی خواستگاری کسی میاد دوسش داره نمیدونستم شوهرم ب اصرار خانوادش اومده بهم نگفته بود بعد عقد خاطرات عشق و شکست عشقیاشم برام گفت منم خ ناراحت شدم.بالاخره گذشت و ازدواج کردیم

الان ۱۶ ماه از ازدواجم میگذره الان همدیگه رو خ دوست داریم پنج ماهه حاملم ولی هر وقت تازه یکی عقد یا عروسی میکنه میبینم همدیگه رو دوست دارن یاد حرفا و کارای شوهرم میفتم و نمیتونم جلو اشکامو بگیرم خ ناراحتم میکنه.....تا جایی که واقعا از ته دل میخام بمیرم الان چیکار کنم که اون خاطرات بد اذیتم نکنه آخه منم مثل همه دخترا کلی آرزو داشتم واسه عروس شدنم؟؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان چیکار کنم ؟؟؟؟؟خیلی دلم پر از گریه و غصه است

برو توو اينستاگرام خانم پريسا نصري رو سرچ كن خيلي بهت كمك ميكنه و بعد ازيتا ساعيان رو

غصه نخور و همه افكار گذشته رو بريز توو سطل اشغال بره 

آره خ پشیمونه آخرین بار با یه کاسه ملامین زد تو سر خودش گفت غلط کردم پشیمونم کاسه شکست

ببین از بی اطلاعیش از آگاهی نداشتن بهت تهمت زده

الان پشیمونه و فهمیده اشتباه حرف زده

تو فقط باید ببخشی و رهاش کنی 

بعدشم تو گذشته زندگی نکن 

الانو بچسب

الان خوبید باهم چون میگی همو خ دوست داریم خدا بهت نی نی دسته گل داده خوشحال باش با چند تا حرف و فکر غلط خوشحال بودنو از خودت و نی نی و شوهرت نگیر

ببین از بی اطلاعیش از آگاهی نداشتن بهت تهمت زده الان پشیمونه و فهمیده اشتباه حرف زده تو فقط باید ب ...

آره خوبیم فقط اویل خانوادشو خ به من ترجیح میداد خیلییییی ولی بعد چند بار صحبت و دعوا الان تقریبا عادلانه رفتار میکنه