2777
2789
عنوان

اقای شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 67 پست
اون شوهر هم گناه داره  مث این میمونه شما بعداز یه خونه تکونی حسابی شوهرتون بین اونهمه کار و خس ...

خدایی دیگه دراین حدم کنه نمیشم بهش من فقط توجهشو جلب میکنم  اونم محبتشو میکنه ولی ختم ب رابطه نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای منم دقیق مثله توام ازاولم سرد بودم العان بدترم شدم بخاطره همون کینه ای بودنم حرفاشو رفتاراش یا ...

من میخام باهاش گرم بگیرم اما نمیتونم دست خودم نیست به کل بیزار شدم از رابطه جنسی 

چیزایی که میل جنسی رو هم زیاد میکنه نمیتونم استفاده کنم چون چاق کننده هستو من همینجور ی کلی اضافه وزن دارم 

اون شوهر هم گناه داره  مث این میمونه شما بعداز یه خونه تکونی حسابی شوهرتون بین اونهمه کار و خس ...

اخه بحث یبار دوبار نیست که.حتما استارتر چندین بار سردی دیده که دنبال راه کاره.وگرنه هر زنی واسه چندروز خستگی شوهرش میتونه تحمل کنه هرچقدرم که گرم باشه

خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
من میخام باهاش گرم بگیرم اما نمیتونم دست خودم نیست به کل بیزار شدم از رابطه جنسی  چیزایی که می ...

افرین. چقدرشبیحه همیم منم نمیخورم گرمی جات چون رژیم گرفتم چندماهه میترسم چاقترشم

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏