2777
2789
عنوان

اقای شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 67 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موقعی که معجونم میخوره به شوخی یه چیزایی بگو تو عمل انجام شده قرارش بده 😆 باشد که رستگار شود

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
فردا بهش میگم عشقم امشب با عنبار نسا میخوام برات دلبری کنم😂

😂😂😂😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
من برعکسم. تا شوهرم نیاد سمتم اصلا سراغش نمیرم. اون اولا زود زود میومدم سمتم با اینکه تازه ازدواج کر ...

میدونم چی میگی منم اوایل ازدواجم که اون گرم بود همش یاد کاراش میوفتادم اصن نمیخواستم بیاد سمتم ولی رفته رفته درست میشه غصه نخور😘

واقعا؟ 😵😵😵چرااا؟

باعث خونریزی شدید زن باردارمیشه جوری که باعث مرگش میشه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
الهی ب امید تو 😅

😂😜 موفق باشی 💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
باعث خونریزی شدید زن باردارمیشه جوری که باعث مرگش میشه

چه خوب که گفتی😰😰من همیشه انجام میدم تصمیم داشتم وقتی باردار  شدم هم انجام بدم تا تو بارداری عفونتم برنگرده😶مرسیی🌹

خدایا شکرت به خاطر همه چیییییی🤩
من برعکسم. تا شوهرم نیاد سمتم اصلا سراغش نمیرم. اون اولا زود زود میومدم سمتم با اینکه تازه ازدواج کر ...

وااای منم دقیق مثله توام ازاولم سرد بودم العان بدترم شدم بخاطره همون کینه ای بودنم حرفاشو رفتاراش یادم میاد .بدم میاد میخواد سمتم بیاد فرارمیکنم هی دنباله بهونه ام 

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏
چه خوب که گفتی😰😰من همیشه انجام میدم تصمیم داشتم وقتی باردار  شدم هم انجام بدم تا تو بارداری ع ...

نه اصلا همه دکترااا همش میگنننن توی همه اینترنتا هست 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
چرا وقتی شوهر داره باید خودشو کنترل کنه

اون شوهر هم گناه داره 

مث این میمونه شما بعداز یه خونه تکونی حسابی شوهرتون بین اونهمه کار و خستگی ازتون رابطه بخواد 

مسلما هر آدمی میتونه خودشو کنترل کنه تا طرفشم با آرامش و بدون فکرای بیخود لذت شو ببره اینطوری ب دوطرف بیشتر میچسبه