2777
2789
عنوان

تاحالاشده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موقع هایی که مریض میشم هییییچکس مثل مامانم به فکرم نیس اگه پیشش باشم ک تا خوب نشم آروم نمیشه فداش بشم...موقع هایی که ناراحتم اونه که بیشتر از من ناراحته ...خدا مادر همه رو براشون حفظ کنه 

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
فضولي نباشه عزيزم مگه كدوم شهرهستيدكه ٣ساله نديديش

ایران نیستم من 

قبلا بیشتر میرفتم 

ولی این مدت نشد برم 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
امشب حالم خیلی بده هم ازلحاظ جسمی هم روحی خیلی بهش احتیاج دارم 😔😔

انشالا حالت زودتر خوب بشه عزیزم وبه این زودیا هم مادرتو ببینی

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
خوشبحالتون من خیلی به مادرم وابسته بودم خواهرم ندارم

منم خواهر ندارم،تو هم سعی کن زود زود بری ببینی و یا اونم بیاد و یا تلفنی حرف بزن،با ایمو تصویری حرف بزن اگه امکانش هیس،من میدونم خیلی سخته

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

عزیزم من خیلی وقتا دلم برا مامانم تنگ میشه.ولی من دیگه هیچ وقت نمیبینمش.الان ۶ ساله که فوت کرده.و من هنوزم داغش برام تازس.اوایل همش گریه میکردم ولی الان دیگه  پوستم کلفت شده.چون میدونم هیچ کی را ندارم که ذره ای مثل اون  به فکرم باشه.

خدا مادراتون را حفظ کنه.قدرشون را بدونید

منم خواهر ندارم،تو هم سعی کن زود زود بری ببینی و یا اونم بیاد و یا تلفنی حرف بزن،با ایمو تصویری حرف ...

بهش زنگ میزنم همیشه امروزیه اتفاق واسم افتادکه اون بایدپیشم باشه وبدونه امانمیشه تلفنی بهش بگم بغض داره خفم میکنه

عزیزم من خیلی وقتا دلم برا مامانم تنگ میشه.ولی من دیگه هیچ وقت نمیبینمش.الان ۶ ساله که فوت کرده.و من ...

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم و گریه کردم دلم گرفت خودمو جای تو گذاشتم،خدا رحمتش کنه خدا بهت صبر بده

بهش زنگ میزنم همیشه امروزیه اتفاق واسم افتادکه اون بایدپیشم باشه وبدونه امانمیشه تلفنی بهش بگم بغض د ...

خب جانم الان که نمیتونین با هم باشین خب لااقل زنگ بزن بهش بگو خالی شو،یا اصلا امکان نداره بری پیشش؟؟

خب جانم الان که نمیتونین با هم باشین خب لااقل زنگ بزن بهش بگو خالی شو،یا اصلا امکان نداره بری پیشش؟؟

نه قراربودبریم که همسرم کارداره دیگه شایدتاعیدنتونم برم😔