yosra78 مدیر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 3728 عنوان تاحالاشده😔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 47 پست دلتون واسه مادرتون تنگ شده باشه وبهش احتیاج داشته باشین اماپیشتون نباشه ؟؟؟😢😢من امشب خیلی به مادرم احتیاج دارم دلم براش تنگ شده اما ازهم دوریم شهرستان زندگی میکنه حالم داغونه کاش پیشش بودم😔 1397/10/10 | 01:27 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yosra78 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 3728 خداروشکر عزیزم بهترم میشی خب برا اکثر دخترها اینطوری میشه،عوضش از این به بعد دیگه هیچی نمیفهمی دیگه ... میدونست که مشکل دارم دیگه چیزی نگفتم بهش مادرشوهرمم همش گیرمیدادبه دستمال عروسیمون نمیدونم بااون چیکارکنم
عشقم،مادرم عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1674 میدونست که مشکل دارم دیگه چیزی نگفتم بهش مادرشوهرمم همش گیرمیدادبه دستمال عروسیمون نمیدونم بااون چیک ... آها دقیق میدونست اونم غصت رو میخورد،اون دیگه چی میگه این وسط چیزی بش ندیدن بابا،خواهر شوهر من هی رفت اومد رفت اومد شب ساعت ۱۲ بود شوهرم گفت برو تموم شد چیزی هم نداد،دست شوهرته بگو بهشون بگه همچین چیزی دیگه نمونده که گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️🩹