2777
2789
عنوان

مشگل با همسرم

494 بازدید | 20 پست

سلام دوستای خوب .من یکسال و نیمه ازدواج کردم و یک پسر ۹ ماهه دارم از روزی که زایمان کردم شوهرم عوض شد و تغییر کرده الان نمیدونم چکار کنم روز به روز مشکلمان داره زیاد میشه خیلی خوب بود محبت میکرداما الان نه من کم بود محبتش. رو تو قلبم حس میکنم  دارم دیوونه میشم به بچه شیر غصه دار میدم   مشاوره ام نمیاد من شوهرم و زندگیم رو دوست دارم میخوام زندگیم کنم و میدونم شوهر من دوستم داره ولی اون همه رو تقصیر میندازه گردن من.من چکار کنم تارابطمون بهتر بشه؟ ممنون از راهنماییتون‌.😙

تعداد رای : 5
نظرسنجی
؟
5
100%
؟
0
0%

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیشتر مردا بعد بچه عوض میشن وتا پنج شیش ماه طول میکشه تا مث قبل شن چون فرد جدیدی وارد زندگیش شده وهضم کردنش براشون سخته میدونی که مردا نث بچها هست بچت چند ماهشه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
بیشتر مردا بعد بچه عوض میشن وتا پنج شیش ماه طول میکشه تا مث قبل شن چون فرد جدیدی وارد زندگیش شده وهض ...

آهان گفته بودی نه ماه یادم نبود

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

احتمالا این احساس توعه از نظر اون هیچ تغییری نکرده 

فکر کنم افسردگی بعدزایمان گرفتی 

سعی کن مثبت فکرکنی و انرژی مثبت به بچت و شوهرت بدی تا بهتر شی شبا قبل اومدن شوهرت تیپ بزن بچتو خوشگل و خوشتیپ کن رابطه جنسی با شوهرتو بیشتر کن خلاصه محیط خونه رو شاد کن 

از خداهم شامر باش

مینا جان شما درست میگین و خیلی ها هم بهم میگن من محبتم رو چند برابر هم کردم ولی شوهرم تغییر کرده .البته این رو هم بگم بعضی مشکلات بینمون بود و حرف هایی بین من و مادر شوهرم که الان شوهرم نسبت به من سرد تر شده و من روابطم با خانواده شوهرم عالی بود تا یکی از دعواهامون لو رفت من بده شدم 

آره وقتی بچه میادبیشتروقت مامان میگیرشایدآقاتون حسودی میکنه که همش بابچه ای یکم بیشتربش محبت کن گلم

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

فقط گزینه های نظرسنجی😁

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

اکثر زنو شوهرا بعد بدنیا اومدن بچه اینجوری میشن علتشم بیشتر ضعف و درک پایین مردا از شرایط جدید زندگیه،بهت توصیه میکنم قبل اینک این سردی باعث بشه شوهرت سمت کار احمقانه ای بره رابطتونو از نو بساز