2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم

114 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من امروز متوجه شدم شوهرم کم تحرکی اسپرم داره اصلا باورم نمیشد بیش از اندازه ناراحتم خیلییی.... باید رو ۶۰باشه رو ۲۱هستش فردا میریم پیش دکتر اورولوژی ببینم چی میگه ... بچه ها کی مشکل منو داشته لطفا بیاد بگه چند وقته مشکلشون حل شد بخدا دارم دق میکنم از ناراحتی 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

21 خوبه مال شوهرم روی 3 بود ولی با دارو خیلی زود خوب شد .و البته تغذیه .فردا پزشک کامل راهنماییتون م ...

مررسی گلم خدا از دهنت بشنوه

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
بفرست ازمایششوبخونم.مورفوش چنده؟

بلد نیسم عکس بفرسم ولی اونش خوبه 

تو آز كجاش تحرك رو نوشته حروف اختصاريش چيه منم شوهرم تازه آز داده

Motlie sprms مال من اونایی ک خوب نیی قرمز نوشته 

انار خیلی خیلی خوبه.الان فصلش هست زیاد بخورین.و البته لبو و اسفناج و مواد غذایی که انتی اکسیدان و وی ...

متاسفانه این شوهر من هیچی نمیخوره