2777
2789
عنوان

گوش درد

197 بازدید | 14 پست

سلام خانوما گوش سمت چپم بدجور درد میکنه حس میکنم حرارت ازش میزنه بیرون درمان خانگی چیزی بلدین تا ارم شه دردش یکم؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

دلیل گوش درد چیه ؟من اولین باره گوشم درد گرفته؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی فرونکردی منکه داشتم هردوگوش درحدمرگ

نه چیزی فرو نکردم

علت گوش درد شما چی بود؟

نه چیزی فرو نکردم علت گوش درد شما چی بود؟

عفونت گوش پاک کنم فروکرده بودم😁

بادکتررفتناخوب نشدفقط باطب سنتی خوب شدم 

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

حوله رو گرم کن بزار

پنبه یا دستمال کاغذی  بزار توپوشت بعد همون سمت بزار زمین منظورم رو بالش یه 5/10 دقیقه توهمون حالت بمون تا اگه احیاناً اب رفته باشه یا عفونت  چرکی داشته باشه  تخلیه شه

گوش درد به احتمال زیاد از عفونته اونم بخاطر سردی هوا شاید باشه کپسول سفالکسین بخورین

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
عفونت گوش پاک کنم فروکرده بودم😁 بادکتررفتناخوب نشدفقط باطب سنتی خوب شدم 

اتفاقا منم زیاد گوش پا کن میکنم تو گوشم

من خیلی گوشم درد میکرد همه ی راه ها رو رفتم جواب نداد تا زمستون میشد و فصل سرما گوشم درد میگرفت تا اینکه خاکسار آتیشو توی تابه داغ کردم و توی پارچه پیچیدم و بستمش روی گوشم و خوابیدم صبح که بیدار شدم کلی عفونت از گوشم خارج شده بود و بعد اونم دیگه هیچ وقت گوش درد نگرفتم

نفسم دخترم سوگل
اتفاقا منم زیاد گوش پا کن میکنم تو گوشم

احتمالامجرای گوشت وزخم کردی

برامنم اینطورشد

عزیزم همون گوشت وتا۳روز یه قاشق وبزن به عسل اخراش مثل نخ میریزه اون ودم گوشت ۲یا۳قطره بریزن وقشنگ بریزه توگوشت یه مقداراضافی هم رفت اشکال نداره بمون تااخربره عالیه

من اینطوری درمان شدم خداروشکر

۱هفته مسکن وقرص میخوردم اثرنداشت این درمانم کرد تویکی دوروز

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
احتمالامجرای گوشت وزخم کردی برامنم اینطورشد عزیزم همون گوشت وتا۳روز یه قاشق وبزن به عسل اخراش مثل ...

متوجه نشدم میشه یبار توضیح بدین؟

عسل و۲یا۳قطره بریزتوگوشت

ممنون عزیزم

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy