2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام .هزینش ۳۰۰تومنه ..باید بری ثبت احوال .از لیستی ک بهت میدن اسم انتخاب کنی ..وگرنه اینجوری نیس ک هر اسمی ک خودتون میخاید بزارید

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
سلام .هزینش ۳۰۰تومنه ..باید بری ثبت احوال .از لیستی ک بهت میدن اسم انتخاب کنی ..وگرنه اینجوری نیس ک ...

جدی چه بد 

من از اسم رها خوشم میاد وگرنه مریض نیستم اسممو عوض کنم

لایک نفرمایید😊
جدی چه بد  من از اسم رها خوشم میاد وگرنه مریض نیستم اسممو عوض کنم

من چند روز پیش ثبت احوال بودم یه خانومه اومد .بهش گفتن هزینش ۳۰۰..ب شرط اینکه از لیست خودشون اسم انتخاب کنه ..دو صفحه ای میشدن اون اسما ..گفت هرجا ک بری همین اسما رو بهت میدن .

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
عوض نکردن آخرش؟

نه نشد گفتن باید برم دفتر قضایی دادخاست بدم بعد دادگاه تشکیل بشه بعد اگه دادگاه دستور داد بعد ،در صورتی که من دو اسم دارم ودر کل ،کل عمرم ویه اسم دیگه همه صدام میکنن ولی سرم خلوت بشه حتما پیگیری میکنم 

هزینش ۲۵۰ تومنه یه درخواست مینویسی میدی و چندتا اسم انتخاب میکنی بعد از اینکه روی اون درخواست و اسم یه جلسه میزارن اعلام میکنن موافقت شده یا نه

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
از دفتر قضایی باید اقدام کرد درسته ؟اداره ثبت این جوری به من گفت

دقیقا نمیدونم فقط این مراحلش رو از کسی شنیدم

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔