2777
2789
عنوان

دعا برای سلامتی نوزادم

187 بازدید | 15 پست

سلام دوستان نی نی سایتی 

نی نی من تو سی هفته با وزن 1500گرم به دنیا اومده و امروز چهار روز هست که تو nicu بستری هست . ازتون خواهش می کنم با دلای پاکتون براش دعا کنید 

ممنون

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی زود کوچولوی ملوست میاد, پیشت. دوری, مادر و فرزند, اون اوایل واقعا سخته. برو هر روز سرش, بزن تا بی تاب, نباشی. 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 
عزیز دلم انشاالله صحیح و سلامت بیاریش خونه 10 تا صلوات براش فرستادم

ممنونم این چهار روز که زایمان کردم به اندازه ده سال بهم گذشته فقط کارم گریه هست

عزیزم خیلی زود کوچولوی ملوست میاد, پیشت. دوری, مادر و فرزند, اون اوایل واقعا سخته. برو هر روز سرش, ب ...

فردا قراره برا اولین بار بغلش کنم 

عزيييزم كاملا دركت ميكنم منم ٣٣هفته زايمان كردم وزن نينيام ١٦٠٠ و ١٧٠٠ بود خيلي سخته ولي اصلا نا اميد نشو انشالا به زودي مرخص ميشه😍

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️

انشاالله خدا حفظش کنه عزیزم

براش آیت الکرسی میخونم

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤
عزيييزم كاملا دركت ميكنم منم ٣٣هفته زايمان كردم وزن نينيام ١٦٠٠ و ١٧٠٠ بود خيلي سخته ولي اصلا نا امي ...

ممنون برا شما روز چندم به شیر جواب دادن برا من که هنوز شیر نخورده

ممنونم این چهار روز که زایمان کردم به اندازه ده سال بهم گذشته فقط کارم گریه هست

میدونم.گریه نکن من دختر بخاطر زردی 3روز دستکاه بود خودمو میکشتم 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
اینقد کوچولو و معصوم هست که وقتی لوله هایی که بهش وصل هست رو می بینم آتیش می گیرم

آخی عزیزم..میدونم که خیلی سخته که مادر تازه زایمان کنه و بچه تووو دستگاه باشه...خدا بهت صبر بده ...انشاالله این روزا به خیر میگذره و نی نی کوچولوی ناز و معصومت رو صحیح و سالم ببری خونه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
فردا قراره برا اولین بار بغلش کنم 

من پسرم ده روز اولوتو بیمارستان بود .خیلی سخته. ولی قوی باش چون باید از این به بعد خیلی بهش برسی. 

مراقبت بیشتری نسبت به بقیه بچه ها می خواد. فقط قوی, باش

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 
ممنون برا شما روز چندم به شیر جواب دادن برا من که هنوز شیر نخورده

دخترم همون روز اول شير خورد يعني اصلا دستگاه نرفت ولي پسرم روز ٧تازه واسش شير را شروع كردن از ٢سي سي تو ٣روز رسوندن به ٢٠ سي سي و بعد مرخص كردن  ميدونم خيلي سخته ولي ميگذره عزيزم

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️